Horoscop Azi 2 Noiembrie 2018 Nov01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Noiembrie 2018

Horoscop 2 noiembrie 2018. Astăzi, Balanțele ar putea să înceapă o relație nouă.Horoscop 2 noiembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne ocupăm de o sumedenie de lucruri pe care nici măcar nu le avusesem în plan, dar o să-i dăm zor să lichidăm obligațiile de tot felul, să ne putem ocupa de noi și de ai noștri.


BERBEC – O să ieșiți cu grupul de prieteni să vă bucurați de spontaneitatea celor din jur, de gesturile cu totul neașteptate și o să vă faceți și alți prieteni. Se poate să aflați un adevăr care să vă schimbe părerea despre cineva și o să treceți cu vederea orice neînțelegere și o să va continuați relatia.
TAUR – Se poate să vă pregătiți de o petrecere care va avea loc mâine, pomaine și mai sunt multe de cumpărat și de pregatit. Sunt oameni care vor să lucrați împreună, la serviciu, în particular, voi alegeți și o să puteți semna contracte chiar de luni încolo, dacă vă decideți.


GEMENI – Poate va trebui să faceți un efort o lună, două, să nu lăsați să vă domine gelozia și să se simtă agasat partenerul de cuplu. Poate vă faceți timp și de treburile gospodărești, chemați pe cineva să se ocupe de reparații, de zugrăvit, de o reamenajare ca să va simțiți și mai confortabil acasă.
RAC – E bine să insistați pe lângă cei care vă datorează bani să vi-i dea odată și să vă plătiți și voi, la rândul vostru facturile lunare. O să va implicați în pregătirea unui eveniment care o să va pună în valoare niște aptitudini pe care le-ați ținut la secret – și o să fie cu descărcare de adrenalina.


LEU – O să vă ocupați și de voi, schimbați garderoba, coafură, țineți și vreo dietă, că să fiți fresh, să aveți alt chef de viata. Poate plecați de azi la o nuntă, sau la ziua cuiva de naștere, în alt oraș și o să petreceți week-endul într-o atmosferă de veselie, o să fie pe gustul vostru.
FECIOARĂ – O să faceți cunoștință cu cineva decareo să fiți atașați sufleteșteși încet, încet o să puteți clădi o relație solida. O rezolvare, primiți bani, aprobări, vi se recunosc niște drepturi și o să vă faceți planuri de ascensiune în carieră, să mai faceți măcar un pas, dacă nu s-ajungeți în varf.


BALANȚĂ – E cineva care se-apropie de voi în speranța c-ați putea forma un cuplu și-o să rămână de văzut ce-o să simțiți, ce sentimente or să va-ncerce. Au loc ceva evenimente prin oraș și-ați vrea să vedeți ce se întâmplă pe-acolo, poate e ceva careva interesează, v-ar fi de folos, că v-ați putea găsi ceva frumos de lucru.
SCORPION – O să reluați una dintre activitățile preferate că să vă eliberați de stres, să n-ajungeți la epuizare și tot vin zile libere, să profitati. Se poate să fie o zi încărcată de evenimente, cu reacții în lanț și o să fie cu descărcare de adrenalină, că s-ar putea s-aveți treabă contracronometru și la job, și acasă.


SAGETĂTOR – Se poate s-aveți o pornire de moment, un impuls să plecați într-un city break și-o să fie o surpriză pentru partener – că veți fi împreună, se-ntelege! Relatia sentimentală traversează o perioada de incertitudini, dar știți cum să faceți fața situației, o porniți la drum, cu partener cu tot.
CAPRICORN – Se poate să vă treziți cu un musafir pe care-l puteți lua cu voi, dacă aveți deja un program. Sedinta, negociere, la serviciu, că să mai acceptați și alte lucruri de făcut – și-o să fie în avantajul vostru să va dați cu acordul, pentru că altminteri se găsesc doritori să lucreze în locul vostru.


VĂRSĂTOR – E cineva care vrea să fiți împreună, dar e posibil să puneți cariera pe primul loc în perioada asta și să lăsați o posibilă relație de cuplu pe locul 2. Aveti planuri mari să va deschideți o afacere, să urmați niște studii, să căpătați alt statut, să luați mai mulți bani și să ocupați un fotoliu de sef.
PEȘTI – O să fie o atmosferă lejeră acasă, o să faceți tot posibilul să existe un echilibru pe care să-l păstrați cu sfințenie. Din banii strânși v-ați putea permite o escapadă turistică, să va destindeți împreună cu ai voștri, să mai faceți și altceva care să va facă să uitați de rate și de facturi.