Horoscop Azi 2 Noiembrie 2017 Nov02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Noiembrie 2017

Horoscop 2 noiembrie 2017. Capricornii pot fi recrutați de oameni de afaceri.Noi provocări azi. Lucrurile se mişcă rapid în jurul nostru, şansele ne dau târcoale şi-ar fi păcat să le ocolim şi dup-aceea să ne văităm că nu ne iese nimic, pe când altora.Vibraţia zilei este 2, e de-ajuns să cerem cuiva ajutorul c-o să-l şi primim.


BERBEC – Vă scoate cineva la plimbare, la cafea, poate e ceva important de vorbit, o să puneţi la cale viitorul în doi, posibil. O să trebuiască să scoateţi nişte bani din buzunar să vă achitaţi – rapid – de nişte datorii pe care nu le luaserăţi în calcul şi o să să scăpaţi, în felul ăsta de nişte amenzi.
TAUR – O să apară cineva în viaţa voastră şi poate vă gândiţi serios la o căsătorie, să formaţi o familie pentru că voi iubiţi copiii. Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la un job la care – aţi vrea să vă duceţi, dar e bine să-l întrebaţi şi pe partenerul de cuplu, să nu ajungeţi târziu acasă şi să nu va mai întâlniţi.


GEMENI – O să faceţi nişte investiţii în locuinţă, poate mai ridicaţi un nivel, construiţi un garaj, un spaţiu de depozitare, un foişor, o anexă. O să fie mult de lucru la serviciu şi poate vă dozaţi în aşa fel eforturile încât să rezistaţi la ritmul actual, şi pe distanţă lungă, cam de un an de zile.
RAC – E posibil să luaţi nişte bani şi să le faceţi o surpriză alor voştri, poate ieşiţi la un restaurant, sau daţi o raită pe la magazine. Viaţa voastră sentimentală se poate schimba – în bine, să puneţi capăt singurătăţii, s-aduceţi pe lume şi un copilaş şi să vă bucuraţi de fiecare clipă pe care o petreceţi alături de cei dragi.


LEU – Se poate să ajungeţi la notar, să autentificaţi un act, să puneţi pe hârtie drepturile pe care le-aveţi ca să vă fie respectate. Poate faceţi o rezervare pentru week-end, să plecaţi pe undeva, timp în care cineva s-ar putea ocupa de casă şi să renoveze, să schimbe o instalaţie defecta şi alte mărunţişuri.
FECIOARĂ – oate luaţi legătura cu rudele care locuiesc prin împrejurimi, să le faceţi o vizită în week-end, să mai staţi de vorbă, să puneţi ţară la cale. E posibil să vi se dea nişte bani în plus pentru că faceţi ore suplimentare, aveţi un extrajob şi veţi avea un buget mai consistent, c-aveţi multe cheltuieli în perioada asta.


BALANŢA – Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să vedeţi în ce măsură relaţia voastră poate fi una stabilă. Aveţi o serie de proiecte cu care puteţi ieşi la înaintare, să vă faceţi remarcaţi, c-aveţi o energie pe care-ar fi păcat să n-o puneţi în valoare – astfel de momente sunt rare.
SCORPION – E posibil să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile suplimentare, să acoperiţi toate golurile, să nu faceţi rabat de la nimic. O să puteţi semna nişte acte care v-au dat de furcă o bună bucată de vreme şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, o să faceţi un salt important.


SĂGETĂTOR – Un semn de viaţă de la cineva care nu v-a uitat şi o să vă caute, să ia pulsul ca să ştie dacă mai are şanse să se-ntoarcă sau să-şi vadă de drum. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, şi chiar o s-aveţi un randament bun la slujbă, în afacerile particulare.
CAPRICORN – Or să vă recruteze nişte oameni de afaceri să lucraţi pentru ei, şi n-o să ziceţi nu pentru că sună bine oferta. Poate se eliberează un post de conducere şi puteţi trece voi, automat, în funcţia respectivă, dar n-ar fi exclus să daţi şi un concurs, să fie o competite, totuşi.


VĂRSĂTOR – Poate abia acum vi se recunoaşte un titlu şi o să luaţi mai mulţi bani la salariu, sau poate acum o să faceţi un master, o specializare. Aţi putea experimenta ceva nou la serviciu şi să fie cu succes, să primiţi încurajări şi să vă croiţi un culoar care să vă ducă acolo unde v-aţi propus – să fiţi în top.
PEŞTI – Un drum la bancă v-ar scuti de nişte griji suplimentare, aţi afla ce variante ajutătoare aveţi că să nu vă înghită rata toţi banii din casă. Insistă cineva să plecaţi într-o excursie, sau poate vă trimit cei din conducere să rezolvaţi nişte chestiuni de serviciu, să duceţi la bun sfârşit nişte proiecte.