Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Martie 2016

Horoscop zilnic, 2 martie 2016. Gemenii isi fac planuri de viitor cu partenerul de cuplu, iar Racii obtin o promovare. Rezolvari azi. O sa putem definitiva acele situatii care ne-au dat serios de furca si o sa stim ce-avem de facut de-aici inainte, ca sa evitam situatiile complicate.Vibratia zilei este 2 si o sa facem echipa cu cel de langa noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate organizati o iesire cu grupul la sfarsit de saptamana, si voi chiar sunteti adeptii escapadelor turistice ivite in mod spontan. Se poate sa primiti un surplus salarial, pentru ca ati lucrat si peste program si e posibil sa va gasiti in continuare un extra-job ca s-o duceti mai bine.
Horoscop 2016 TAUR – O sa puteti legaliza un act care sa va deschida niste usi, sa capatati un statut la care visati de multa vreme. S-o fi ivit ocazia sa investiti banii din cont, dar sunteti destul de prudenti sa nu se risipeasca toata agoniseala voastra, ci sa faceti plasamente profitabile.

Horoscop 2016 GEMENI – Va faceti planuri de viata in doi, sa va cumparati casa, s-o mobilati, sa faceti nunta sau poate doar sa va logoditi. Posibila negociere cu sefii si-ati putea obtine unele avantaje care v-ar scuti de eforturi si cheltuieli si-ati folosi cu cap energia.
Horoscop 2016 RAC – Un raspuns oferit pe masura asteptarilor si o sa depasiti un moment de incordare, ca nu stiati incotro s-o luati. Se observa un pas inainte pe linia profesionala si or sa apara si banii, poate fi o marire de salariu sau doar ceva in plus luna aceasta.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa rezolvati o problema financiara, sa incasati mai multi bani decat v-ati fi asteptat. O legalizare – bateti palma pentru o afacere si-ncepeti un nou sezon profesional, cu mai multe sanse de afirmare, si-o sa ajungeti in varful ierarhiei.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa luati diverse lucruri pentru interiorul locuintei sau mai chemati pe cineva sa repare cate ceva pe acasa. E posibil sa faceti un consiliu de familie si sa fixati obiectivele pe termen lung, sa vedeti ce va face fiecare sa functioneze totul bine acasa.

Horoscop 2016 BALANTA – O reusita la examene, la activitatile de la scoala, puteti semna acte si sa va consolidati un statut. Vi se aproba un proiect si o sa lucrati la foc continuu ca sa va asigurati o platforma de succes, sa pregatiti terenul pentru viitoarele succese.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate aflati ca si partenerul de viata isi doreste copii, ca si voi, si o sa va bucurati de o astfel de veste. Se poate sa va simtiti din ce in ce mai atrasi sufleteste de cineva placut, care va inspira, va creste increderea in voi, in viata si o sa fiti in al noualea cer.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se va lua o decizie care sa va avantajeze, poate fi referitoare la un proiect care sa intre in linie dreapta. Un castig, faceti niste achizitii, poate incasati si niste bani pe care trebuia sa-i fi luat mai demult, ceva profit se observa.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Intalnire cu cineva care o sa va schimbe o viziune profesionala si o sa va-ndreptati spre alt domeniu. Se va semna, in sfarsit, un act care sa va permita sa mergeti mai departe cu studiile sau pe calea ierarhica de la slujba, sa ajungeti in varful piramidei.

Horoscop 2016 VARSATOR – Un semn de viata de la cineva care v-a cam abandonat in ultima vreme si totusi nu v-a uitat, vrea sa fiti impreuna. O sa va eliberati de o povara care apasa demult pe umerii vostri si o sa faceti tot ce depinde de voi sa va achitati de obligatii, ca sa aveti parte si de recompense.
Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa va gasiti de lucru in particular si sa fie spre folosul familiei, sa va puteti misca si in weekend. Puteti primi bani de la serviciu sau poate vi se acorda creditul bancar pe care l-ati cerut si o sa va descurcati din punct de vedere financiar in perioada asta.


Horoscop Azi 2 Martie 2016