Horoscop Azi 2 Iunie 2016 Jun02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Iunie 2016

Horoscop 2 iunie 2016. Astazi, Gemenii isi regasesc armonia in cuplu, iar Leii isi fac planuri pentru weekend. O sa ne zbatem pentru fiecare lucru pe care ni-l dorim, ca n-o sa-l primim pe tava si-atunci manopera ne apartine si e de lucru, nu asa!

Horoscop 2016 BERBEC – E momentul sa va ingrijiti de sanatate si sa va duceti la medic, sa nu lasati sa se cronicizeze o boala. O sa fie mult de lucru la serviciu, de-aici incolo, si e bine sa va dozati energia, sa rezistati si in urmatoarele zile si poate chiar pana la toamna.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa ajungeti la o intelegere cu partenerul de cuplu si sa renuntati la un divort, partaj sau la vreo plangere penala. Se poate sa semnati un act de vanzare-cumparare sau pentru inchirierea unui spatiu de locuit sau in care sa fie sediul firmei la care lucrati.

Horoscop 2016 GEMENI – Se reface incet, incet armonia din relatia de cuplu si va faceti planuri de locuit impreuna, sa lucrati poate si la un proiect in timpul vostru liber. Va trec prin mana niste oferte de lucru si, daca aveti nemultumiri la actualul serviciu, ati putea face o selectie si sa alegeti ceva care vi se potriveste.
Horoscop 2016 RAC – O sa-si faca cineva curaj s-ajunga la inima voastra, sa va poata dovedi cat de mult va iubeste si poate ii dati voie sa v-arate. Or sa vi se recunoasca niste merite, luati si banii pe care nu i-ati incasat luna trecuta, poate vi se acorda si vreo distinctie, ca stimulent pentru mai departe.

Horoscop 2016 LEU – Poate plecati in week-end pe undeva si faceti o rezervare, sa va asigurati cazarea pentru o zi,doua, in functie de grupul cu care plecati. Se poate sa perfectati o situatie ca sa puteti avansa pe scara ierarhica, sa treceti in alt an de studiu sau sa puneti capat unui proces de durata.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate o sa iesiti si voi mai des pe la mondenitati si veti reface niste legaturi cu acei oameni cu care aveti preocupari comune. O sa acordati mai multa atentie problemelor gospodaresti, poate reparati cate ceva, faceti unele achizitii si mai pastrati niste bani pentru concediu.

Horoscop 2016 BALANTA – Intalnire cu cineva care isi doreste sa fiti impreuna, poate-ati mai incercat cu ceva timp in urma dar acum poate-o sa mearga mai bine. Se poate sa dati de un sponsor care sa va finanteze un proiect sau mai multe si sa v-alegeti o echipa de oameni cu care sa faceti treaba ca lumea.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate-o sa mai cheltuiti niste bani ca sa duceti masina la reparat sa puteti pleca in week-end in concediu. Aveti niste proiecte de pus la punct si o sa stati prin sedinte, negocieri, ca sa obtineti toate avizele necesare si sa va asigurati ca lucrurile vor decurge asa cum va doriti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Puteti iesi la o plimbare sau sa intrati la un film, sa petreceti o seara lejera, frumoasa, in doi. Poate va trebui sa revizuiti un contract sa vedeti ce puteti adauga si ce sa scoateti ca sa fie profitabil de-aici incolo si poate mai aduceti oameni noi in echipa.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Relatia de cuplu traverseaza o perioada mai delicata si poate umblati mai cu manusi cu fiinta iubita. Se-asteapta un raspuns de la voi referitor la o colaborare, sa va angajati la un proiect care ar aduce bani frumosi, numai sa aveti curajul sa va implicati ca lumea.

Horoscop 2016 VARSATOR – Intalnire de suflet si o sa va spuneti punctul de vedere, sa argumentati o decizie referitoare la traiul in comun. Se poate sa umblati dupa acte, sa va-nscrieti undeva, sa va angajati sau sa puteti sustine un examen, un interviu, sa definitivati o situatie.
Horoscop 2016 PESTI – O sa va puteti elibera de niste apasari legate de viata de cuplu, sa pasati altcuiva din familie niste obligatii pentru care nu va ajunge timpul. Poate o sa luati mai in serios o oferta de lucru si o sa va felicitati c-ati ales varianta care vi se potriveste cel mai bine, ca s-ar putea sa fie mai multe oferte.
Horoscop Azi 2 Iunie 2016