Horoscop Azi 2 Decembrie 2017 Dec02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 Decembrie 2017

Horoscop 2 decembrie 2017. Zodia care va recupera o sumă de bani.Sunt lucruri sensibile pe care le putem rezolva de multă vreme, dar n-om fi avut curaj, n-am considerat că e momentul sau că n-o să fim înţeleşi. Acum ne putem încumeta la aşa ceva.Vibraţia zilei este 2 o să facem o echipă cu omul în care-avem cea mai mare încredere.Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

BERBEC – Cineva pe care voiaţi de mult să-l întâlniţi apare, în sfârşit, şi o să vedeţi dacă există chimie între voi sau nu. O să vă faceţi curaj să daţi cărţile pe fată în relaţia cu partenerul de cuplu, poate vă aflaţi la început de drum şi vreţi să ştiţi dacă aţi făcut alegerea potrivită.
TAUR – Poate-i chemaţi pe nişte prieteni în vizită, să staţi la taclale, să vă şi odihniţi dacă aţi avut o săptămână mai grea. O stare de bine, poate pentru c-o să vă-ntâlniţi cu cineva de care vă e dor şi o să vă armonizaţi frumos, ca şi acelei persoane i-aţi lipsit şi înseamnă c-aveţi ce căuta împreună.

GEMENI – Se anunţă o petrecere cu fast, poate vă duceţi la o cununie religioasă, un botez, şi o să fie o mare încărcătură emoţională. O să faceţi cunoştinţă pe la reuniunile mondene pe unde-o să vă duceţi cu cineva care vi se va lipi de suflet şi puteţi ajunge şi la căsătorie, cam peste un an, aşa.
RAC – Poate le faceţi o vizita unor persoane care-or fi lipsite de ajutor, bolnave, sau va invita la masă, la o cafea şi vă duceţi. Poate pregătiţi o masă mare în familie, faceţi voi cumva să vă-ntâlniţi cu rudele de toate gradele, mai ales dacă puneţi la cale o nuntă, sau un botez, chiar şi după sărbători.

LEU – E posibil să fiţi atraşi de cineva pe care-l veţi întâlni în grupul cu care veţi ieşi la o petrecere sau doar în plimbare. Voi sunteţi pe picior de plecare şi o să faceţi rondul de onoare la rudele şi prietenii pe care-i veţi întâlni pe traseu, depinde şi de ruta pe care veţi merge.
FECIOARĂ – Poate e ziua cuiva de naştere şi dacă nu v-aţi făcut, deja, alt program vă duceţi ca să-l felicitaţi pe om. Păreţi dornici de musafiri, poate şi pentru c-aţi pregătit ceva specialităţi de sezon şi o să vă simţiţi perfect în calitate de gazde primitoare.

BALANŢĂ – Se poate să mergeţi şi voi cu copiii într-o excursie, sau să-i trimiteţi cu şcoala, cu grădiniţă într-o plimbare sau în parcul de distracţii. Se strânge familionul, să fiţi împreună, să vă puteţi bucura de veştile bune, de succesele din ultima vreme şi o să vă-ncărcați frumos bateriile.
SCORPION – E ceva pe care-l aveţi pe suflet şi vă puteţi destăinui cuiva ca să puteţi merge mai departe cu fruntea sus, eliberaţi de orice povară. E posibil să recuperaţi, prin cine ştie ce împrejurare nişte bani şi să aveţi de-o ieşire în oraş la restaurant, la o cafea, să vizionaţi un film sau să vă luaţi bilete la teatru.

SĂGETĂTOR: O să ieşiţi la masă cu prietenii, să vă sărbătoriţi sau e ziua altcuiva de naştere un Andrei, de zilele trecute, o Andreea. Vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea cunoscuţilor şi necunoscuților, poate vă faceţi o apariţie în public, pe scenă, aveţi ceva de spus, de transmis un mesaj.
CAPRICORN – O invitaţie la plimbare, poate vă duceţi la un eveniment festiv care să vă repună în relaţie cu oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult. Se pare c-o să ocazionaţi o întâlnire şi veţi avea prilejul să-i faceţi o mărturisire fiinţei iubite şi aşteptaţi şi de la ea un răspuns, să vă-mpărtășească sentimentele-vedem.

VĂRSĂTOR – Poate faceţi rodajul maşinii dacă v-aţi luat una nouă sau poate-ati scos-o de la reparat şi daţi o raită prin împrejurimi. E posibil să se-anunţe nişte musafiri, poate vin chiar de la drum lung şi o să rămâneţi pe-acasă numai dacă or să fie obosiţi, altminteri o să daţi o raită prin oraş, cu toţii.
PEŞTI – Se poate să cheltuiţi nişte bani în plus faţă de cât v-aţi propus, dar apar situaţii neprevăzute şi o să tot scoateţi bani din buzunar. Vă invită cineva la un târg, o expoziţie, un concert, sunt manifestări speciale, pe care o să le treceţi şi voi în revistă şi o să vă prindă bine, sufleteşte.