Horoscop Azi 2 August 2017 Aug02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 August 2017

Horoscop 2 august 2017. Scorpionii primesc bani, iar Berbecii pot forma un cuplu durabil.O să facem eforturi serioase să punem niște lucruri la punct și să avansam cu proiectele în care credem, să facem performanță în orice domeniu ne propunem.Vibrația zilei este 2 și e favorabilă relațiilor de cuplu.


BERBEC – Se poate să-ncepeti o viață nouă, să-ntalniti pe cineva care să vi se potrivească și să formați un cuplu cu mari șanse de a rămâne împreună.
TAUR – Poate se reunește grupul cu care faceți de obicei acțiuni care vă scot din anonimat , vă pot aduce și bani și vă propulsează în carieră.


GEMENI – Vă-ntâlniţi cu cineva care vă co-interesează la un proiect care o să v-aducă beneficii pe termen lung și o să luați în serios propunerea.
RAC – Poate faceți un drum la bancă să descurcați, la faţa locului o situație care v-a dat de furcă, niște rate pe care nu le-ați plătit la timp și vreți să le reesalonaţi.


LEU – Răspunsurile pe care le așteptați de la ființă iubită va pot pune într-o oarecare încurcătură pentru că nu știți dacă sentimentele sunt reciproce sau vi se fac niște reproșuri.
FECIOARĂ – O să treacă pe la voi cineva care vă poate fi cu ceva de folos, poate va-mprumuta ceva de care aveți nevoie și o să fie o alinare pentru voi, un suport moral.


BALANȚĂ – Vă asociati cu niște oameni fie ca să lucrați în colaborare, fie ca să plecați într-o excursie și fixați trasee, destinații, costuri și multe altele.
SCORPION – O să luați niște bani cu care o să mai achitați o factură, două, ca să vedeți dacă vă mai rămân pentru o ieșire la malul mării sau să va duceţi câteva zile la munte.


SĂGETĂTOR – Se pare c-o să luați niște decizii legate de o proprietate pe care vreți s-o-mpărţiţi cu rudele apropiate sau s-o vindeți că să va luați alta.
CAPRICORN – O să comunicați, parcă, mult mai bine cu colegii, prietenii, apar figuri noi în grupul vostru și o să descoperiți c-aveți multe lucruri în comun.


VĂRSĂTOR – Vi se fac oferte de lucru în perioada asta, chiar dacă sunteți în vacanță și o să reflectați asupra deciziei, și puteți lasă totul pentru la toamnă, septembrie, octombrie.
PEȘTI – O s-aveți de semnat niște acte și o să fie ceva alergătura după adeverințe, copii, originale, împuterniciri și o să le veniți de hac în cele din urmă.