Horoscop Azi 2 August 2016 Aug02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 2 August 2016

Horoscop 2 august 2016. Scorpionii au parte de neintelegeri cu partenerul de cuplu, iar Racii incaseaza o suma mare de bani. E luna noua si-o s-avem succes. Sa facem apel la toate resursele interioare ca sa ne putem atinge un obiectiv pentru care am muncit mult si-ntr-o astfel de zi, cu Luna noua, o sa-l obtinem ca pe-un cadou.Vibratia zilei este 2 si putem accepta ajutorul cuiva apropiat, care poate fi salvator.

Horoscop 2016 BERBEC – Vi se poate aproba un credit pentru nevoi personale sau poate cereti o reesalonare a ratelor sa mai respirati si voi. O sa puteti legaliza un act, dar dupa ce veti face multe drumuri si o sa fie, desigur, un consum nervos, dar o sa puteti perfecta intreaga situatie.
Horoscop 2016 TAUR – E posibil sa v-ajute cineva cu bani, asa, cum, la fel de bine o sa va primiti inapoi banii care nu v-or fi intrat la momentul oportun. De undeva o sa faceti rost de bani in plus, poate vi se propune o afacere sau sa luati parte la un eveniment, pe care sa-l orchestrati de la A la Z.

Horoscop 2016 GEMENI – O veste buna, ca vi s-a gasit casa de cumparat sau poate o masina, daca n-ati reusit s-o reparati pe actuala. O sa va implicati in diverse activitati care or sa v-ajute sa va puneti in valoare, sa relationati cu niste oameni cu care veti face schimb de experienta.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa obtineti niste acte si o suma de bani, pe care trebuia sa le primiti mai demult si sa va echilibreze bugetul. Intalnire de afaceri – vi se propune ceva care suna bine si daca nu e supraincarcata agenda de lucru poate acceptati provocarea ca e ofertanta.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa va vina cineva in vizita diseara si sa procesati informatiile pe care le veti primi si-o sa faceti alegeri intelepte. O sa fie un crescendo in plan profesional, poate o sa capatati mai multa vizibilitate si veti relationa cu oameni influenti si de la care o s-aveti ce invata.
Horoscop 2016 FECIOARA – S-ar putea sa mai intarzie inca o zi acei bani pe care-i asteptati de luna trecuta si-o sa va descurcati cu ce-aveti. E de presupus c-o sa va consultati cu familia inainte de a mai face niste investitii in locuinta, c-or fi altele prioritatile in perioada imediat urmatoare.

Horoscop 2016 BALANTA – E momentul sa acordati un plus de atentie sanatatii si sa va luati si tratamentul prescris, daca va e recomndat de medic. Se poate sa reluati o preocupare deconectanta, sa practicati un sport, sa lucrati intr-un atelier de creatie, sa exersati un talent, ca sa va asigurati un lifting sufletesc.
Horoscop 2016 SCORPION – Partenerul de cuplu se afla intr-o oarecare deruta, dar se va stradui sa tina pasul cu voi, sa intre in ritmul relatiei. O sa reglati relatia cu partenerii de afaceri, colegi, sefi, sponsori, poate puneti pe hartie noi reguli de functionare si renegociati salariul.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O persoana tanara va face curte si daca n-aveti pe nimeni parc-ati vrea sa renuntati la stilul independent care nu va mai caracterizeaza. Se poate sa primiti un ajutor neasteptat din partea cuiva care are o stima deosebita fatza de voi si o sa va netezeasca drumul spre succes, pe scena sociala.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Or sa va intre bani, faceti plati, si cu ce ramane puteti organiza in weekend o escapada turistica chiar si in strainatate. Va pregatiti de o noua batalie la serviciu si n-o sa va lasati pana n-o sa-i dati gata pe toti adversarii care va pun bete-n roate ca sa n-ajungeti in varful piramidei.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va caute acea persoana in care vedeti un partener de viata si o sa purtati o discutie referitoare la felul in care visati sa se desfasoare relatia de cuplu. O sansa de bani si de a reinnoi un contract, daca totul se muleaza pe cerintele voastre si o sa va descurcati cu toate cheltuielile acestei perioade.
Horoscop 2016 PESTI – Sunt sanse mari ca relatia voastra sa devina si mai stabila, e an bun de casatorie si poate va-ncumetati sa faceti pasul. Se poate sa intrati intr-o colaborare de pe urma careia sa incasati bani si sa mai cunoasteti si alti oameni, sa va largiti orizontul – profesional.
Horoscop Azi 2 August 2016