Horoscop Azi 19 Septembrie 2018 Sep19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Septembrie 2018

Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani.Horoscop 19 septembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim deschişi situaţiilor noi, să ne pliem pe comportamentul unor semeni cu care lucrăm sau ne sunt prieteni, să fim sincron.Vibraţia zilei este 1 şi chiar e bine să-ncepem ceva nou şi-n care să credem.


BERBEC – O să faceţi nişte demersuri ca să vă luaţi banii de la datornicii care tot n-au de gând să vă dea înapoi banii. I-aţi putea cere o favoare şefului să vă transfere în alt sector de lucru, poate optaţi şi la şcoală în favoarea unei discipline care v-a captat cel mai mult interesul.
TAUR – O să fiţi cooptaţi într-o activitate extraprofesională şi o să vă asiguraţi un venit constant şi n-o să mai staţi cu grijă zilei de mâine. O să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază calităţile şi or să pună umărul la proiectele aflate în desfăşurare.


GEMENI – Demersurile care ţin de bani vă reuşesc şi poate o să vi se acorde un credit care v-ar permite să vă luaţi o casă. Negocieri şi o să ţineţi la părerea voastră până veţi obţine tot ce v-aţi propus, că vă cunoaşteţi prea bine valoarea şi aveţi o cotă a voastră de la care nu faceţi rabat.
RAC – O să vă drămuiţi în aşa fel banii încât să vă luaţi tot ce trebuie pentru casă şi să va-ngrijiti şi de sănătatea familiei. Reuniune cu colegii de breaslă, şedinţă, în care să se stabilească ce-aveţi de făcut în plus, pentru mai mulţi bani şi vedeţi dacă sunteţi de acord.


LEU – O invitaţie la plimbare, poate aflaţi unde o să vă petreceţi week-end-ul şi cu cine – o să fie o surpriză. O să le daţi de capăt cheltuielilor complicate şi n-o să vă lăsaţi până n-o să demaraţi şi proiectele noi de la care aveţi mari aşteptări – să v-aducă succes.
FECIOARĂ – Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu actual, viitor, ca să fie linişte şi pace în relaţie, să vă-nțelegeti cât se poate de bine. Se poate s-aveţi o întâlnire de afaceri care se poate încheia cu un contract semnat şi o să vă asiguraţi banii pe o durată mai mare de timp şi o să vă puneţi la adăpost, din punct de vedere financiar.


BALANŢA – În sfera sentimentală e schimbătoare situaţia şi o să fie nevoie de diplomaţie, toleranță, îngăduinţă, să existe un echilibru constant. E posibil să încasaţi nişte bani şi să luaţi diverse lucruri pentru casă şi pentru ieşirea cu ai voştri la mare, la munte, din week-end sau în străinătate.
SCORPION – E moment bun de căsătorie sau, oricum, relaţia de cuplu se bucură de stabilitate şi dacă n-aveţi pe nimeni trebuie să apară. Poate vă mai gândiţi la locuinţa pe care vreţi s-o cumpăraţi, vă consultaţi cu familia şi vedeţi dacă vă încumetaţi sau o lăsaţi pe anul viitor.


SĂGETĂTOR – Se observă noi provocări în viaţa personală, poate apare un companion care să vă facă să trăiţi totul la mare intensitate, aşa cum vă place vouă. La voi pot apărea cheltuieli neprevăzute şi o să luaţi ce e cel mai important, după care drămuiţi în aşa fel banii încât să v-ajungă.
CAPRICORN – Deşi nu păreţi amatori de prieteni o să daţi de oameni comunicativi care să vă cointereseze la nişte preocupări de timp liber comune. Se pare c-o să daţi curs unei iniţiative care-o să v-aducă mai mulţi bani în cont şi veţi da de oameni care vor lucra cot la cot cu voi şi o să meargă bine toată treaba.


VĂRSĂTOR – Veţi obţine rezultate de top în cadrul relaţiilor de colaborare şi în relaţia cu grupul, dacă desfăşuraţi activităţi diverse. Se poate să luaţi bani atât de la serviciu cât şi din particular de undeva şi să mai daţi o fugă la munte, într-un city break, să vă recreaţi, să revedeţi şi nişte buni prieteni.
PEŞTI – Se poate să primiţi o recompensă bănească şi să puneţi deoparte banii pentru sărbători, pentru surprizele pe care vreţi să le faceţi celor dragi. Întâlnire decisivă pentru cariera voastră şi o să ştiţi ce părere au şi cei din conducere, vă semnează o promovare sau încă va mai duc cu vorba.