Horoscop Azi 19 Septembrie 2017 Sep19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Septembrie 2017

Horoscop 19 septembrie 2017. Fecioarele pot primi niște bani.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O s-avem spor la treabă, ne putem ocupa şi de noi, de sănătatea noastră şi de cea a familiei, de casă, de şcoală, de serviciu şi o să fim încântaţi de rezultate.Vibraţia zilei este 1 şi putem începe lucruri nou nouţe.


BERBEC – Se-apropie un moment decisiv pentru relaţia voastră sentimentală şi se poate să vă logodiţi, să ajungeţi şi la căsătorie. O să cheltuiţi nişte bani pentru confortul locuinţei, poate vă mutaţi în casă nouă, fie şi cu chirie, important este ca o să fiţi pe picioarele voastre şi stăpâni pe situaţie.
TAUR – O să lăsaţi la vedere latura voastră creativă şi inspiraţia o să v-ajute să faceţi lucruri de cea mai bună calitate. Vă faceţi curaj să staţi de vorbă ochi în ochi cu fiinţa iubită, să-i spuneţi şi ce vă deranjează şi să-i daţi şi nişte explicaţii ca să faceţi că relaţia să fie armonioasă.


GEMENI – Poate-aveti vreo programare la medic şi o să-i urmaţi sfatul dacă e ceva care să vă supere, o să luaţi un tratament. Poate faceţi comanda on-line de lucruri utile pentru casa, dacă n-aveţi timp să colindaţi magazinele pentru că lucraţi până târziu de nu va mai vedeţi capul de treburi.
RAC – Poate faceţi o rezervare pentru week-end să vă cazaţi la un hotel pe vârf de munte sau la malul mării dacă aţi rămas cu dorul de mare. E posibil s-aveţi de dat un test, un examen, să vă luaţi carnet de conducere, ori altceva care să valideze un stătut pentru care v-aţi zbătut în ultima vreme.


LEU – Se poate să vă lăsaţi convinşi să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă asigure succesul, numai dacă n-aveţi încredere în forţele proprii. Or să vă intre bani şi-o să le faceţi mici surprize alor voştri, poate aranjaţi ceva pentru week-end, să plecaţi o zi două la distracţie, să vă eliberaţi de tot stresul.
FECIOARĂ – E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi acele cumpărături pe care le-aţi tot amânat pentru că erau alte lucruri obligatorii la ordinea zilei. Apar lucruri noi în viaţa voastră şi o s-aveţi energie să puteţi duce la bun sfârşit tot ce-ncepeti acum, o să vă orientaţi din mers şi se-anunţa succes.


BALANŢA – Vă pregătiţi de o relansare şi cei din jur or să vă ţină isonul, să daţi lovitura în afaceri, sau să căpătaţi vizibilitate. O problemă de sănătate vă poate da nişte planuri peste cap, dar o s-o rezolvaţi şi totodată o să vă achitaţi şi de celelalte obligaţii care vă ţineau în priză.
SCORPION – Se vine cu o ofertă de job şi dacă tot aveţi de gând să-ncercaţi ceva nou o să va-ncumetati să va-ncercati norocul în altă parte. Se pare c-o să vă alăturaţi unui grup care vă împărtăşeşte ideile, preocupările şi vă puteţi şi distra şi să câştigaţi şi bani împreună.


SĂGETĂTOR – O ieşire la rampă cu ceva diferit de ce-aţi făcut pân-acum, o să dea un refresh carierei voastre şi-o să străluciţi pe firmament. Poate prindeţi un moment în care să fie nişte schimbări la serviciu şi vă oferiţi să lucraţi şi altceva sau să vă mutaţi în altă secţie, alt departament.
CAPRICORN – Vă invita cineva fie în străinătate, fie prin ţară pe undeva, în week-end să vă bucuraţi de o zi, două, petrecute împreună. O să luaţi un act de la semnat şi-o să vă continuaţi drumul ca să vă cumpăraţi o locuinţă, să urmăriţi nişte cursuri care să v-aducă o specializare.


VĂRSĂTOR – Se pare că v-aţi cam neglijat sănătatea şi dacă nu vă-ngrijiți o să aveţi de tras şi-o să cheltuiţi şi mulţi bani după aceea. Poate vi se plătesc nişte ore suplimentare, vi s-au vândut nişte produse şi o să vă luaţi banii şi-o să scăpaţi de nişte frustrări, c-aţi tot aşteptat sumele astea.
PEŞTI – O să vă caute cineva care vrea să formaţi un cuplu şi chiar dacă începuturile o să fie timide, o să vă armonizaţi din mers, aşa. Întrevedere cu cineva care vrea să v-apucaţi de treabă, să vă meargă şi mai bine în afaceri, să câştigaţi bani frumoşi pentru că e un moment prielnic.