Horoscop Azi 19 Noiembrie 2018 Nov18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Noiembrie 2018

Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va avansa în carieră.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O să găsim soluții la-ndemana pentru orice problema și o să ne fie mai ușor, o să economisim timp și energie, să ne mai și bucurăm de viata.Vibrația zilei este 2 și o să facem echipa cu cel de lângă noi.


BERBEC – E posibil să luați niște bani și să puteți pleca într-o deplasare prin alte zone geografice, în weekend, sau când mai aveți câteva zile libere, să vă recreați.
TAUR – Se poate să semnați un contract și să existe posibilitatea unei prelungiri dacă lucrurile merg bine și-o să va asigurați banii de rate și de facturi.


GEMENI – O să va lăsați cooptați în diferite activități care să vă pună în valoare niște calități și să aveți un CV impresionant și menit să va puteți găsi ușor de lucru.
RAC – Se poate să aflați noutăți legate de slujba, poate începeți ceva nou, intrați într-o combinație partenerială care să v-aducă succes și să va ridice cota valorică.


LEU – O să puteți lua aprobări, să vă lansați în noi afaceri, să treceți la un alt nivel de studiu, să luați și bursă, poate plecați la o specializare în strainatate.
FECIOARĂ – Ar avea de unde să vă între niște bani și să va luați toate acele lucruri pe care le trecuserati în subsolul listei de cumpărături pentru că, tot altele, erau prioritățile.


BALANȚĂ – O s-aveți multe lucruri de rezolvat și o să primiți ajutor din partea câte cuiva, să lichidați restanțele și să va apucați de lucruri noi, care să va scoată în relief calitățile.
SCORPION – Va dați întâlnire cu niște oameni care vor să puneți pe picioare o afacere și să vă suplimentați veniturile cu o colaborare, o muncă în particular.


SĂGETATOR – Voi o să vă reinventați c-ați stat prea mult într-un con de umbră și o să faceți că lucrurile să prindă mai multă viață, să fie exuberanța cu care v-ați fost obisnuit.
CAPRICORN – E bine să vă conservați imaginea în societate, în cadrul breslei și să găsiți, eventual, noi alianțe că să rămâneți în centrul atenției și conectați la ce se întâmplă în jurul vostru.


>VĂRSĂTOR – Se poate să fie nevoie să plecați pe undeva să rezolvați probleme de serviciu și să revedeți și niște oameni care au ceva pentru voi, un cadou și vor să petreceți o zi, două, impreuna.
PEȘTI – O să puteți legaliza un act și să va bucurați de o libertate de mișcare, să vă transferați la altă școală ori poate va angajați la un alt serviciu, va mutați în alt cartier.