Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Martie 2016

Horoscop zilnic, 19 martie 2016. Leii poti primi un cadou pe care si-l doreau, iar Scorpionii merg la o petrecere.O zi reusita. Vibratia zilei este 1 si este bine sa ne schimbam stilul de viata, daca putem.O sa ne prinda bine o intalnire cu cineva, or sa ne priasca o masa buna, o plimbare prin oras, sau in afara, prin imprejurimi, tot ce facem ar trebui sa ne fie pe plac.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa dati o fuga in alt oras, e cineva care v-asteapta si poate plecati cu grupul de prieteni. O sa ocazionati o intalnire cu cineva care v-o fi gresit la un moment dat sau i-ati ramas datori cu ceva si vreti sa clarificati situatia ca e o persoana la care tineti.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va-ntalniti cu cineva care vine cu o idee de afaceri si o sa cautati solutii, zilele astea, ca sa stiti cum sa puneti inpractica ideea. Poate pregatiti toate bunatatile ca sa faceti un gratar pentru musafirii care pot veni dupa pranz incolo, si veti avea parte de o zi minunata alaturi de cei pe care-i iubiti.

Horoscop 2016 GEMENI – O iesire cu grupul de prieteni o sa va conecteze la ce e nou in lumea mondena si poate va faceti si voi niste planuri de petrecut timpul liber. O sa iesiti pe la mondenitati, mai schimbati o vorba cu unul, cu altul, aflati de o afacere sau de niste activitati, proiecte in care v-ati putea implica de aici incolo.
Horoscop 2016 RAC – Poate plecati intr-o drumetie, macar, daca nu v-ajung banii de benzina si de mancare s-ajungeti mai departe, acolo unde va doreati. Poate organizati ziua cuiva de nastere intr-o statiune turistica, daca nu cumva o fi o petrecere – surpriza – la care or sa vina prieteni de prin toate partile.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa primiti ceva care sa va placa, pe care vi-l doreati si sa realizati cat de mult ii pasa acelei persoane de voi. Vizita cuiva o sa va-ncarce frumos, energetic, afectiv, o sa descoperiti o serie de lucruri pe care le puteti face impreuna, poate fi viitorul vostru partener de cuplu, daca n-aveti.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa salvati o casnicie, o relatie de dragoste care se cam pierduse pe parcurs si in care, inca, mai credeti. Se poate sa va duceti la o nunta, la un botez, sa va bucurati de un eveniment fericit din viata unor rude sau prieteni de care sunteti atasati, sufleteste.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate dati o fuga la rudele de prin imprejurimi, stati la un gratar si va-ntaorceti pana diseara, mai tarziu, asa. Se poate sa va duceti la o nunta, la un botez, sa va bucurati de un eveniment fericit din viata unor rude sau prieteni de care sunteti atasati, sufleteste. Familia o sa va acapareze cu totul si voi n-o sa va opuneti, c-aveti nevoie sa va-ncarcati bateriile de-acolo, pentru ca v-au lipsit, ca aerul, ai vostri.
Horoscop 2016 SCORPION – O petrecere cu oameni tineri, poate le organizati copiilor un mini party cu program artistic, jocuri, animatori care sa-i distreze. O sa va delectati cu activitatile preferate, poate luati parte la manifestari de grup, or fi work-shopuri, sau poate or fi intreceri, competitii.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate le-ntindeti o mana de ajutor parintilor sau unor matusi, unchi care au nevoie de putin sprijin din partea voastra. Se poate sa va ocupati de treburile gospodaresti sa reamenajati interiorul casei, al celei de vacanta, poate sa plantati si cate ceva pe spatiul verde, in gradina.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate le-ntindeti o mana de ajutor parintilor sau unor matusi, unchi care au nevoie de putin sprijin din partea voastra. Se poate sa va ocupati de treburile gospodaresti sa reamenajati interiorul casei, al celei de vacanta, poate sa plantati si cate ceva pe spatiul verde, in gradina.

Horoscop 2016 VARSATOR – La un party, undeva, puteti face cunostinta cu cineva cu care o sa rezonati din mai toate punctele de vedere si-o sa fie frumos. O revedere cu prieteni care va rascolesc niste amintiri si se vor indrepta niste lucruri, poate veti continua un parteneriat de afaceri sau o casnicie.
Horoscop 2016 PESTI – Poate va duceti in vizita la rude, la prieteni, o fi un motiv de sarbatoare si o sa fie cu tenta festiva. Se poate sa plecati intr-o excursie si sa va bucurati impreuna cu ai vostri de un peisaj frumos, insorit, sa faceti si un pic de miscare, s-aveti un tonus sustinut.


Horoscop Azi 19 Martie 2016