Horoscop Azi 19 Mai 2018 May19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Mai 2018

Horoscop 19 mai 2019. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută.Se pare că vom avea parte de surprize plăcute, starea bună o să ne îmbie să-i răsfăţăm şi noi pe cei pe care-i iubim şi o să ne meargă tuturor bine. Vibraţia zilei este 1 şi poate facem ceva pe care n-am avut curaj până acum să-l facem.

BERBEC – O s-aveţi musafiri dacă organizaţi la voi acasă o petrecere şi n-o să vă pierdeţi în detaliu, o să fiţi expeditivi cu toate, comandaţi totul şi o să iasă frumos.Prietenii vă scot la un picnic, un brunch, la plimbare, în excursie, o să fie agitaţie şi tocmai asta o să vă placă!
TAUR – Aveţi o stare bună, probabil s-a-ntâmplat deja ceva care să vă-ntrețină un entuziasm şi să vă mişcaţi cu lejeritate încotro vă doriţi, spre munte, mare, la rude, la prieteni.O să aflaţi tot felul de veşti, care să vă invite pe câte undeva, să ştiţi şi ce se mai întâmplă cu prietenii voştri.

GEMENI – O să vă descurcaţi cu banii dacă plecaţi pe undeva, vă duceţi la distracţie, poate vă costă doar pe jumătate c-or să mai contribuie şi ceilalţi şi-o să vă fie mai uşor.O să nimeriţi într-un anturaj cu o atmosferă pe gustul vostru; dacă plecaţi spre o zonă de agrement şi o să fie distracţie.
RAC – Vă-ntâlniţi cu nişte oameni care așteptau un semn de viaţă de la voi şi o să luaţi împreună o decizie referitoare la programul acestor două zile.Poate primiţi ceva în dar de la cineva care vrea să vă cucerească sau doar să vă mulţumească pentru ajutorul pe care i l-aţi oferit cândva.

LEU – Poate vă căutaţi casa pe care fie s-o cumpăraţi, fie s-o închiriaţi cât o să aveţi nevoie, poate plecaţi din ţară sau vă mutaţi cu serviciul în alt oraş.O plecare într-o excursie în doi v-ar oferi prilejul să lăsaţi acasă toate problemele din cuplu şi să vă bucuraţi de prezenţa celuilalt.
FECIOARĂ – Voi aţi putea pleca şi cu treabă şi de plăcere la rude sau poate ați făcut rezervare la o cabană, un hotel, o pensiune, să luaţi o gură de aer proaspăt, să vă revigoraţi.Se poate să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti mare parte din zi şi, totuşi, să vă rezervaţi câteva ore şi pentru o cină romantică.

BALANŢĂ – Invitaţie în oraş, poate să fie prima dată când ieşiţi la o cafea cu cineva cu care v-aţi conversat, doar în reţelele de socializare, la telefon, şi vor fi emoţii, dar şi surprize plăcute.Vă decurcați, pare-se, cu banii, mai scoateţi de la rezerve, luaţi din banii de întreţinere şi-i puneţi la loc la primul salariu şi ieşiţi la socializare.
SCORPION – Vă daţi întâlnire cu nişte posibili parteneri de afaceri să staţi de vorbă, să spună fiecare ce-şi doreşte şi să fixaţi de luni încolo pe hârtie ce-aţi hotărât.Voi păreţi a fi pe punctul de a face pasul hotărâtor spre o căsătorie, dacă atmosfera armonioasă va dăinui şi în continuare şi-o să fie.

SĂGETĂTOR – O să vă mobilizaţi uşor s-o luaţi din loc, să vă duceţi într-o staţiune turistică, să le faceţi o vizită unor prieteni din alt oraş şi să vă-ntoarceţi mâine seară.Familia vă cheamă la o zi de naştere, sărbătoriţi ceva şi şi-o să fie un bun prilej să vedeţi cum o mai duc ai voştri.
CAPRICORN – Cineva cu care-aţi fost în relaţie nu poate renunţa şi o să se-ntoarcă să vă ceară o nouă sansă, şi să vadă ce-i transmiteţi prin limbajul non verbal.Se poate să-ntâlniţi la un party pe cineva cu care să rezonaţi pe mai multe planuri şi să-ncepeți o relaţie.

VĂRSĂTOR – Se poate s-aveţi o nuntă sau un botez la care să vă duceţi şi să fie cu cheltuială, într-adevăr, dar şi cu un câştig sufletesc, o să fie frumos.Se pot schimba multe în viaţa voastră şi o să vă bucuraţi şi de sprijin din partea cuiva care vă iubeşte! Începeţi o viaţă nouă!
PEŞTI – Sfera sentimentală se luminează, străluceşte chiar, şi o să fie cineva care o să vă acapareze cu totul, o să fiţi îndrăgostiţi, poate chiar de aceeaşi persoană cu care trăiţi, deja.Un anturaj cu care vă asortaţi şi o să petreceţi mare parte din zi, poate şi din noapte la o petrecere undeva.