Horoscop Azi 19 Iulie 2017 Jul19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Iulie 2017

Horoscop 19 iulie 2017. Fecioarele trebuie sa mearga neaparat la doctor iar Balantele isi refac viata sentimentala.O zi reusita. O sa avem sanse sa definitivam o situatie care treneaza de multa vreme si sa ne tragem un pic sufletul inainte de a porni alte proiecte, activitati.Vibratia zilei este 1 si vorbeste despre noi inceputuri – cu succes.


Horoscop 2017 BERBEC – O reuniune cu grupul ca sa dati curs unei activitati deconectante, sau sa stati pur si simplu la suc, la inghetata.
Horoscop 2017 TAUR – O sa fie in continuare mult de lucru la serviciu si o sa aveti de castigat si bani, dar si recunoastere din partea sefilor, a colegilor.


Horoscop 2017 GEMENI – Vi se poate semna un act care sa va deschida niste perspective in sfera profesionala.
Horoscop 2017 RAC – Poate va-ntelegeti cu niste angajatori, parteneri de afaceri, sa lucrati in conditiile propuse de ei si cu care si voi sunteti de acord.


Horoscop 2017 LEU – Va asociati cu niste oameni tineri sa plecati intr-o excursie, sau sa va apucati de un sport, o activitate deconectanta, sa va destresati.
Horoscop 2017 FECIOARA – E bine sa va duceti la doctor, macar preventiv, iar daca va-ncearca vreo durere cu-atat mai mult ca sa nu capete o forma acuta.


Horoscop 2017 BALANTA – E an bun de refacut viata sentimentala, sa-ntalniti pe cineva si sa formati un cuplu de nedespartit, si e an bun de casatorie.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate sa luati o prima, sa vi se multumeasca in vreun fel pentru rezultatele din ultima vreme si sa fie si in cadru public.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Poate legalizati un act, luati o diploma, absolviti niste cursuri si o sa capatati un alt statut.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Un control medical nu v-ar strica deloc, poate aflati din timp, cum stati cu sanatatea si evitati o imbolnavire.


Horoscop 2017 VARSATOR – Segmentul pretendenĊ£i – e activat si o sa vi se faca asiduu curte, si-o sa va-ncumetati si voi sa iesiti la suc, la cafea cu cineva de care va simtiti atrasi.
Horoscop 2017 PESTI – E posibil sa va descurcati mai bine cu banii, poate pentru ca vi s-a promis un extra-job si puteti accesa economiile in vacanta care urmeaza.