Horoscop Azi 19 Iulie 2016 Jul19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Iulie 2016

Horoscop 19 iulie 2016, prezentat de Neti Sandu. Rezolvari azi. O sa reluam niste lucruri pe care nu le-am putut rezolva din diferite motive si unele se rezolva ca prin minune, iar pe altele trebuie sa le ajutam noi un pic. Capricornii lamuresc o problema mai veche cu cineva apropiat, iar Fecioarele incep un nou proiect.Vibratia zilei este 1 si odata incheiate socotelile cu trecutul putem incepe o viata noua si frumoasa.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa primiti sprijin din partea unor prieteni si-o sa iesiti dintr-o incurcatura, o sa va mearga mai bine, depasiti un stres. Reformulati un contract, cereti o reesalonare a creditelor sau unul imobiliar ca sa va puteti aseza la casa voastra, s-aveti si camera copilului.
Horoscop 2016 TAUR – Poate vindeti o locuinta, ca sa va luati alta, ca sa conservati o suma importanta de bani si nu s-o pierdeti, prin degradarea casei. Se poate sa cheltuiti niste bani ca sa faceti niste analize medicale, un consult, fie el si preventiv, oricum e bine sa stiti cum stati.

Horoscop 2016 GEMENI – Or sa va fie recunoscute niste drepturi, pe cale judecatoreasca, daca cu vorba buna nu s-a putut, ori nu s-a vrut. Va bate gandul sa va mutati la alt serviciu si sa experimentati lucruri noi, dar va cam lipseste curajul, insa dupa concediu pote reluati initiativa.
Horoscop 2016 RAC – O sa gasiti o solutie convenabila referitoare la un credit bancar si n-o sa va mai puneti pielea in saramura. O sa puteti legaliza un act, sa faceti dovada unor calitati, sa luati o diploma, sa va transferati, poate, in alt departament, ca poate fi un context favorabil.

Horoscop 2016 LEU – Se prea poate sa lucrati la ceva in particular si sa va rotunjiti veniturile, se contureaza niste bani de undeva. E posibil sa completati niste formalitati de plecare pe undeva fie cu treaba, sa munciti sa studiati sau sa va si distrati, sa vizitati niste buni prieteni.
Horoscop 2016 FECIOARA – Un proiect nou la orizont si care o sa ia amploare pe zi ce trece, o sa se dezvolte frumos si veti avea parte de castiguri. O sa tineti la parerea voastra in cazul unor negocieri si pana n-o sa obtineti ce va doriti n-o sa bateti palma – voi va aflati intr-o pozitie de superioritate in perioada asta.

Horoscop 2016 BALANTA – Va intra ceva bani, dar o sa si cheltuiti o suma de bani – poate sunt facturile obligatorii sau ratele care nu suporta amanare. Demersurile care tin de bani va reusesc si de semnarea unor contracte de munca si o sa luati legatura cu cei abilitati sa rezolve astfel de lucruri.
Horoscop 2016 SCORPION – De sanatate trebuie sa va-ngrijiti, sa reparati pe ici pe colo ce se poate, ca organismul sa fie in stare de echilibru. Reuniune cu colegii de serviciu, de breasla, lucrati la ceva care va solicita – probabil – si in timpul liber si o sa aveti parte de castiguri daca o sa va implicati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate n-aveti alta solutie ca sa va luati masina ori casa decat un credit pe care, sa va ganditi bine daca aveti din ce sa-l platiti. O confirmare – ca va puteti ocupa de o activitate care v-ar aduce si respectul breslei si bani, oferta ramane valabila pana in septembrie.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O persoana cu care n-ati incheiat definitiv niste socoteli revine si poate lamuriti intreaga poveste, care se va incheia cu happy end. Le-ati putea propune un nou proiect celor din conducere, poate fi si o varianta al unuia mai vechi, totul e sa profitati de o ocazie avantajoasa.

Horoscop 2016 VARSATOR – Sunteti intr-o relatie buna cu sefii, carora le-ati putea cere o invoire, o favoare, un salariu in avans ori bani in plus, chiar! S-ar putea sa va gasiti ceva de lucru in particular, sa va convina salariul si sa aveti o echipa cu care sa colaborati in cei mai buni termeni.
Horoscop 2016 PESTI – Daca vreti sa schimbati cate ceva prin casa poate luati in rate obiectele respective sa aveti bani de vacanta. O sa faceti un efort finanicar sa plecati impreuna cu familia in vacanta sau macar in weekend, sa schimbati peisajul, sa reveniti cu forte proaspete.
Horoscop Azi 19 Iulie 2016