Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016. Scorpionii incep o relatie noua, iar Varsatorii au parte de castiguri financiare.Aflam ce n-a mers cum trebuie, ce ne-a ramas de facut atat la serviciu, cat si acasa, cu ce i-am ramas datori fiintei iubite, cuiva din familie si o sa le indreptam pe toate.
Horoscop 2015 BERBEC -Poate se insista in consiliul de familie sa luati diverse lucruri pentru casa ori sa faceti niste modificari, reparatii. E posibil sa luati niste bani din urma si sa si pice tocmai la tanc, sa va cumparati ce-aveati nevoie sau sa-i cheltuiti la munte, in weekend.

Horoscop 2015 TAUR -Poate va scoate cineva la un suc, o prajitura, bun prilej sa va faceti planuri de timp liber, sa practicati un sport. O sa primiti ceva in dar, poate fi si o suma de bani, salariul sau un supliment adus de partenerul de cuplu ori poate parintii va asigura – azi, ce va trebuie.
Horoscop 2015 GEMENI -Va puteti duce la o sala de sport, sa descarcati tensiunile acumulate sa faceti treaba ca lumea, destinsi. Poate ca nu sunteti convinsi sa plecati la alt serviciu, dar jobul cu care va imbie niste angajatori v-ar acoperi unele cheltuieli, din cele obligatorii, care v-ar usura viata.
Horoscop 2015 RAC -Se anunta un eveniment de familie, va ocupati de pregatiri, aprovizionare, sa-i convocati pe toti ai vostri, rude, prieteni. Poate o sa stati la masa negocierilor sa obtineti tot ce v-ati propus si sa-i determinati pe cei din echipa sa se implice in munca respectiva, sa iasa ceva de calitate.
Horoscop 2015 LEU -O sa petreceti o dupa amiaza placuta in compania unor persoane tinere, pline de viata si care sa va dea idei legate de profesie, de cariera. Se poate sa intrati in afaceri, dezvoltati niste proiecte care va conduc spre succes, dar nu fara munca multa, si de durata, nu scapati cu una, cu doua.

Horoscop 2015 FECIOARA -Primiti o invitatie de iesit in oras, la un film, un spectacol, sau doar la o cafea, oti fi la inceputul unei relatii amoroase. O sa va dedicati familiei, poate veti descoperi preocupari comune care sa va dea un tonus ridicat, sa v-ajute sa va mentineti silueta, sa fiti in forma.
Horoscop 2015 BALANTA -Puteti avea noroc de niste bani, pot fi si din urma si sa aveti cu ce sa dati o raita prin oras, dupa orele de program. Foarte posibila relansare printr-un proiect de ultima ora, poate v-ati schimbat strategia de lucru, echipa, instrumentele si o sa va bucurati de mai mare trecere in fata superiorilor de la serviciu.
Horoscop 2015 SCORPION -O noua dragoste la orizont si ar avea de unde sa va mearga bine, sa va ganditi si la casatorie pana la vara. Ati putea castiga niste bani dintr-o afacere particulara, poate va puteti rupe din timpul liber sa va mai duceti cateva ore sa lucrati la ceva care v-ar rotunji veniturile.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Cineva cu care – aveti destul de multe lucruri in comun va cauta si poate fi inceputul unei relatii care sa mearga in ritmul ei. Poate o sa fiti acaparati de o noua pasiune profesionala si se va gasi cineva sa va finanteze, sa va sustina din toate punctele de vedere si pe termen lung.

Horoscop 2015 CAPRICORN -O sa va parvina rezultatele unor analize medicale sau aflati ce calificative ati luat la un examen. O sa va dati peste cap sa va achitati de toate obligatiile fata de sefi, colaboratori ca sa-ncepeti proiecte noi, poate schimbati, cu totul, domeniul.
Horoscop 2015 VARSATOR -De sanatate ar fi bine sa va ingrijiti si sa faceti macar preventiv niste analize, sa va asigurati ca sunteti sanatosi – tun. Poate o sa descoperiti o forma de colaborare care sa va aduca bani in cel mai scurt timp posibil si sa se prelungeasca, sa va asigurati un venit constant.
Horoscop 2015 PESTI -Prietenii va scot la o cafenea sa schimbati o idee, o strategie fie de afaceri, fie de timp liber, de viata personala. Ati putea primi ok-ul pentru o munca in strainatate, sau va duceti la studii si or sa va fie asigurate cazarea, poate si transportul.

Horoscop Azi 19 Ianuarie 2016