Horoscop Azi 19 Februarie 2019 Feb19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Februarie 2019

Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ.Lună plină, cu rezolvări. Se acutizează nişte situaţii de care o să ne ocupăm şi noi, în sfârşit, de ele şi o să ne eliberăm de un stres. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva.


BERBEC – Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să luaţi mai mulţi bani de-acum înainte, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai ridicat. O să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi nişte bilete de călătorie, să plecaţi în vacanţă, şi poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, şi nu-i spuneţi de pe-acum.
TAUR – O să descoperiţi o sursă de bani, poate e o colaborare care să v-aducă acei bani în plus de care chiar aveţi nevoie. Poate puneţi punctul pe I într-o relaţie care vă tot scapa printre degete şi vorbiţi pe shleau ca să se-nţeleagă clar ce vreţi de la celălalt.


GEMENI – O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva de care să vă-ndrăgostiți şi să puneţi piatra de temelie pentru o relaţie. O să faceţi tot ce depinde de voi să mai faceţi un salt în carieră, să nu renunţaţi la mărirea de salariu pe care i-aţi cerut-o şefului şi să-i aduceţi aminte să nu vă uite.
RAC – Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai armonioasă şi o să petreceţi mai mult timp împreună, ieşiţi la plimbare. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi fuga cu ei să luaţi ceva pentru casa şi ai voştri – poate copiii vă rugaseră să cumpăraţi ceva şi o să le-mpliniți dorinţa.


LEU – Poate-o să cheltuiţi peste baremul pe care vi l-aţi impus, dar o să fiţi inventivi când vine vorba despre bani şi îi puneţi voi la loc. O s-aveţi de semnat nişte acte o să apelaţi la un avocat, un notar, vă duceţi la administraţia financiară să achitaţi taxe, impozite, să vă achitaţi de nişte obligaţii.
FECIOARĂ – E cineva tânăr care vrea să fiţi într-o relaţie şi se pare că rezonaţi sufleteşte. O s-aveţi un program încărcat, şi-o să fie agitaţie, un tumult sufletesc, dar se observă şi reuşite, c-o s-aveţi spor la tot ce v-aţi propus.


BALANŢĂ – O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul, poate c-o să vorbiţi şi în public şi o să aveţi rezultate de top şi la examene. Poate faceţi nişte schimbări pe-acasă, aruncaţi lucrurile care nu vă sunt de folos şi o să luaţi altele noi, reamenajaţi interiorul, să vă simţiţi cât mai bine.
SCORPION – Se-anunţa reuşite la nivel de grup, la slujbă, la şcoală, poate şi în particular sunteţi implicaţi în nişte activităţi de grup. Voi sunteţi în formă, şi păreţi pregătiţi de o nouă relaţie sentimentală, dacă cea anterioară n-a mers şi o să aveţi grijă să nu mai faceţi aceleaşi greşeli.


SĂGETĂTOR – E posibil să vi se mai adauge ceva la salariu şi să mai luaţi şi lucruri cărora nu le mai venea rândul c-aveţi tot altele de plătit. O să mai daţi nişte bani pentru aparatura electrocasnică, sau v-o fi lăsat telefonul şi trebuie, na, să vă luaţi altul, ceva care va ţine în priză.
CAPRICORN – Încă va mai preocupa felul în care arătaţi şi asta e bine, c-o să vă schimbaţi garderoba, coafură, daţi refresh total. Se poate să-ncepeti nişte cursuri şi o să vă descurcaţi frumos, o să perfectaţi şi o situaţie legată de acte, să meargă totul mai uşor, să fie un progres vizibil.


VĂRSĂTOR – Poate vă daţi acceptul pentru un parteneriat de afaceri şi o să va-ntelegeti asupra condiţiilor, dar după un şir de negocieri. E posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar să vină şi nişte bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, poate vi se aprobă în sfârşit, un proiect de lucrat în colaborare.
PEŞTI – Poate se dă un verdict şi aflaţi dac-aţi câştigat un proces, aţi luat un examen sau o să beneficiaţi de nişte avantaje. Se poate să luaţi o decizie care vă poate influenţa viaţa de cuplu şi să vă bucuraţi de stabilitate, poate urmează să vă căsătoriţi dacă totul merge în direcţia asta.