Horoscop Azi 19 Februarie 2018 Feb19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Februarie 2018

Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă.O zi destul de bună. Se pot întâmpla multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit şi pentru care am depus mari eforturi şi o să avem o idee mult mai clară despre ce-avem de făcut în continuare.Vibraţia zilei este 1 şi e vremea noilor începuturi.

BERBEC – Poate va trebui să scoateţi bani din buzunar pentru reparaţia maşinii, sau aţi dat de una la mâna a doua pe care v-o puteţi permite. O veste bună de la cineva care nu v-a uitat, poate vi se furnizează lucruri pe care le-aţi cerut mai demult, o fi vreo agenţie care v-a găsit o locuinţă, un spaţiu de închiriat.
TAUR – Poate e momentul să-l sprijiniţi şi mai mult pe partenerul de cuplu, să fiţi o echipă, că relaţia să meargă şi mai bine. Se pare c-o să luaţi nişte bani, dar se-anunţa şi plăti care să fie peste aşteptări, însă, cu un mic efort o să echilibraţi balanţă, să nu rămâneţi pe zero.

GEMENI – O să primiţi o invitaţie specială, să luaţi parte la o conferinţă, pot fi o gală, un concert, ori alt gen de întrunire care-o să fie şansa voastră de a socializa mai mult. La voi se observă provocări pe mai multe planuri, şi o să fiţi în priză, poate vă găsiţi ceva nou de lucru, sau o să rezolvaţi probleme care ţin de viaţă de cuplu, poate se-ncheie un proces de divorţ.
RAC – Din banii strânşi poate luaţi bilete de vacanţă, ori îi pregătiţi altă surpriză partenerului de cuplu şi păstraţi secretul. O să reluaţi o discuţie pe teme de afaceri şi o să puneţi la punct o strategie, să meargă totul – ceas – pentru că nu vreţi deloc să riscaţi – sunt lucruri la care ţineţi şi pe care n-aţi vrea să le pierdeţi.

LEU – Vă scoate cineva la un suc, o cafea, şi o să găsiţi nişte preocupări comune, bun motiv să vă vedeţi şi în continuare după-amiezele , în week-enduri. O schimbare de ritm la serviciu, poate şi în afacerile particulare, şi va trebui să deveniţi, poate mai meticuloşi, să acordaţi atenţie detaliilor şi să fiţi perseverenţi, să nu-ncepeti lucruri şi să le abandonaţi.
FECIOARĂ – Poate va trebui să v-alegeţi alţi colaboratori ca să lucraţi în particular, să fie la fel de pricepuţi ca şi voi, exigenţi ca şi voi. I-aţi putea convinge pe şefi să vă incredintze un proiect, să vă semneze o cerere, să vă pună la dispoziţie aparatura sau alte lucruri de care-aveti nevoie ca să faceţi performanţă.

BALANŢA – Se poate să primiţi un cadou, poate fi o recompensă oricât de mică dar care să vă ridice moralul, să vă declanşeze nişte endorfine. Aţi putea legaliza un act, o situaţie şi să avansaţi cu demersurile, să luaţi o diplomă, să vă recăpătaţi nişte bunuri, ori drepturi, să vi se facă dreptate.
SCORPION – mSe pare c-o să vă ocupaţi şi de voi, să vă împrospătaţi look-ul, vă duceţi la sală, la stilist, la tuns, la shoping, să daţi refresh total. O reuşită în plan profesional, v-apucaţi de ceva nou care să vă crească stima de sine şi contul din bancă, aşa s-ar părea – totul depinde, sigur, de voi, să nu lăsaţi să vă scape aşa o ocazie.

SĂGETĂTOR – Poate vă invita cineva în străinătate, să vă duceţi fie în week-end, fie când vă luaţi concediu, să aveţi mai mult timp la dispoziţie. Puteţi începe un proiect care să se dezvolte frumos, c-aţi căpătat o siguranţă de sine care v-ajuta să duceţi lucrurile la bun sfârşit.
CAPRICORN – Parcă orice-ar face, partenerul de cuplu nu vă mai inspira aceeaşi încredere, pare să fie o distanţare, dar o să vedeţi că nu-i aşa. Se conturează o afacere de pe urma căreia o s-aveţi profit, să vă extindeţi aria de influenţa şi să vă asiguraţi banii pentru ratele lunare, şcoală şi alte lucruri obligatorii.

VĂRSĂTOR – Poate veţi lua bani odată cu semnarea unor contracte şi o să vă echilibraţi bugetul, veţi avea pentru casa şi familie. Poate fi o perioadă mai agitată la serviciu, cu multiple activităţi şi cu şanse de afirmare, de obţinut un post mai bun – şi nu e de ignorat aşa ceva – profitaţi de o astfel de ocazie.
PEŞTI – Relaţia cu fiinţa iubită trece printr-o perioadă de transformări şi fiecare dintre voi o să vină cu ceva nou să susţină armonia. Pot veni ceva bani de la serviciu şi o să mai umpleţi nişte goluri, veţi achita rate, taxe şcolare, vreun impozit, o asigurare, par să fie multe de plătit.