Horoscop Azi 19 Decembrie 2018 Dec19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Decembrie 2018

Horoscop 19 decembrie 2018. Zodia care intră azi la cheltuieli mari.Reuşite azi. E o răscolire sufletească şi care nu ne dă pace până nu ne eliberăm, să ne petrecem sărbătorile în deplină armonie, să fim fericiţi.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să fim atenţi la ce ne dorim ca se poate împlini.


BERBEC – Poate faceţi abia acum o rezervare, pentru sărbători la munte, sau la mare, în altă ţară, poate c-aveţi şanse cu un last minute. Vi se propune o colaborare care v-ar spori veniturile şi o să pregătească o alta, de cursă lungă – o să fie o muncă la care veţi depune eforturi de durată.
TAUR – O să primiţi veşti bune, dar pot fi alternate cu una legată de sănătatea cuiva de care va trebui să va-ngrijiti s-o duceţi la doctor. O să vă luaţi, în sfârşit, banii fără de care nu vă puteţi mişca, şi o să faceţi aprovizionarea, luaţi ce-aveaţi nevoie de Crăciun, să nu alergaţi în ultimul moment după toate cele.


GEMENI – Poate o să treacă diseară cineva pe la voi să v-aducă nişte produse de care-aveti nevoie, nişte alimente probabil. Aveţi încă multe de făcut pe-acasă, dar o să le cereţi ajutorul alor voştri să terminaţi cât mai repede treaba, să vă ocupaţi de problemele personale.
RAC – Sfera sentimentală e tot animată şi o să existe căldură, înţelegere în relaţia de cuplu şi o să puteţi spera la o căsnicie durabilă. Se pare c-o să acceptaţi ajutorul unor oameni care vă găsesc cazare, bilete de tren, de avion, să ajungeţi la destinaţia mult visată.


LEU – E posibil să vă faceţi programul de anul nou în funcţie de prietenii la care ţineţi şi o să reuşiţi să găsiţi ceva pe placul tuturor. Vi se propune o colaborare, ceva care depinde de voi să se prelungească, şi o s-aveţi timp de un an de zile, cam aşa, un venit suplimentar.
FECIOARĂ – E cineva apropiat, sora, cumnată, o verişoară care promite să vă dea o mână de ajutor la treburile mai grele. O să faceţi comanda online, ca să scutiţi timp şi nervi ca să vă luaţi ceva pentru casa, poate nişte decoraţiuni, să arate totul perfect.


BALANŢA – O să luaţi parte la o reuniune cu grupul de prieteni să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, poate pentru o sesiune de shopping. Încă mai vin nişte bani, din cei suplimentari şi o să vă luaţi o ţinută pe care-aţi pus ochii de ceva vreme, să străluciţi de Crăciun, de anul nou, că nu concepeţi altfel.
SCORPION – Se va găsi cineva care să vă sponsorizeze un proiect şi să vă asigure câştigurile pe care aţi mizat. Banii nu par să vă lipsească, e o relaxare financiară şi aşa va fi şi în continuare, cu condiţia să acceptaţi colaborările cu oameni de încredere.


SĂGETĂTOR – O să puteţi recupera banii rătăciţi pe la alţii să vă puteţi face cumpărăturile, să aveţi tot ce vă trebuie. O să urgentaţi nişte demersuri ca să nu rămâneţi cu situaţia neîncheiata, să vă luaţi banii până la sfârşitul lui decembrie, să vă puteţi vedea liniştiţi de sărbători.
CAPRICORN – Vă puteţi aştepta la o sumă de bani care să acopere acel gol pe care chiar n-aveţi cu ce să-l umpleţi. Sunt nişte prieteni şi nişte rude care or să insiste să treceţi de Crăciun pe la ei şi poate vă faceţi în aşa fel programul încât s-ajungeţi pe-acolo.


VĂRSĂTOR – Se poate să mai cumpăraţi diverse pentru casa, mobilier, aparatura, să vă bucuraţi de confortul casnic acum de sărbători. O să vă faceţi timp şi pentru voi, să nu lăsaţi pe ultima sută de metri mersul la doctor, la o sală de sport, la cumpărături să vă luaţi diverse pentru sufletul vostru.
PEŞTI – Vă daţi întâlnire cu colegii de serviciu, de breaslă, să faceţi un bilanţ şi să le puneţi la punct o strategie pentru anul următor. Veţi lua şi ultima semnătură de care-aveti nevoie să plecaţi în vacanţă, să vă luaţi salariul, prima, să vă ocupaţi de pregătirile de sărbători, mă rog, de preliminarii.