Horoscop Azi 19 Decembrie 2017 Dec19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Decembrie 2017

Horoscop 19 decembrie 2017: Zodia care va primi o sumă importantă de bani.E o efervescență care ne întreține spiritul viu și o să dăm zor să lichidăm – neapărat – restanțele și să facem că lucrurile la care am visat tot anul să aterizeze la noi.Vibrația zilei este 1 și ne pregătim de noi începuturi după ce o să finalizăm lucrurile începute mai demult.

BERBEC – Invitație în oraș pentru diseară și o să va-ntalniti în doi, c-aveți niște lucruri de vorbit, să știți ce-aveți de cumpărat, de câți bani aveți nevoie. Poate primiți confirmarea de plecare în străînătate, sau ați făcut rezervare la hotel, ați închiriat o vila, o cabană aici în țară, împreună cu prietenii și cu familia.
TAUR – Or să insiste cu un telefon niște prieteni care va așteaptă în altă localitate și or să fie convingători, pentru că va e dor de persoană respectivă. O serie de lucruri or să va ia pe nepregătite și va trebui să va gândiți în perspectiva, să se știe dacă sunt serioase, sunt pentru voi, sau n-are rost să va entuziasmați.

GEMENI – Se poate să vină cu altă propunere de petrecut Revelionul, partenerul de cuplu și să va deruteze un pic. Poate vi se smulge o promisiune de contract pentru anul viitor, dar mai e până la începutul anului viitor și va puteți răzgândi dacă vedeți că ceva nu e în ordine.
RAC – Omul în care v-ați pus mari speranțe sosește și aveți toate șansele să va-ntelegeti să va puneți de acord în mai toate privințele. O să va-ngrijiti de bunăstarea familiei, să folosiți cu cap banii, să acoperiți toate golurile, să nu rămâneți cu restante, pentru că vreți să pășiți cu dreptul în noul an.

LEU – Vin bani de la serviciu, dar dacă aveți vreo colaborare, sau mai multe apar și de-acolo și o s-aveți pentru cumpărături. Vi se prezintă o afacere care v-ar aduce bani frumoși, de anul viitor și o să negociați, căutați și o echipa care să țînă pasul cu voi, să se lege, frumos, lucrurile.
FECIOARĂ – E cineva care va face curte și speră să petreceți Revelionul împreună, dacă nu și Crăciunul, deși cam slabe speranțe, că nu e din familie. Or să vi se livreze acele produse comandate on line, să le înlocuiți pe cele deteriorate, să va-nnoiti și casă de sărbători, nu numai garderoba.

BALANȚĂ – Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să va faceți o idee mai clară despre vacanță în care o să faceți tot ce aveți nevoie, după atâta muncă. Poate va trebui să plecați mai devreme cu o zi, sau pe altă ruta, cu alt mijloc de transport, că s-ajungeți în timp util acolo unde se-ntâmpla ceva la care trebuie să luați parte.
SCORPION – Un musafir de la drum, pot fi niște rude care vor petrece Crăciunul cu voi, după care va puteți duce și voi la ele acasă, de Revelion. O să faceți și voi niște presiuni că să va luați banii fără de care nu puteți da iama prin magazine, că vreți să și cumpărați, și nu în ultimul moment când o să fie aglomerație.

SĂGETĂTOR – O să v-alegeți cu niște bani, recompense, care să va încânte și să va motiveze să lucrați și în continuare în combinația respectivă. O să va întâlniți cu niște oameni că să dezbateti un subiect legat de afaceri, de un contract pe care l-ați putea semna de luna viitoare, dacă o să fiți mulțumiți, doar așa.
CAPRICORN – E posibil să luați un supliment salarial, prima de Crăciun, sau bonusuri care să va prindă tocmai bine în perioada asta. Prezența cuiva o să va dea idei, o să va fie de mare folos, c-o să va puteți lansa un proiect, să aduceți un plus de lumina, notorietate numelui vostru.

VĂRSĂTOR – O nouă provocare, acum, pe ultima sută de metri și o să lucrați la ceva care v-ar aduce bani și promisiuni de noi afaceri. O să va întâlniți cu niște oameni că să dezbateti un subiect legat de afaceri, de un contract pe care l-ați putea semna de luna viitoare, dacă o să fiți mulțumiți, doar așa.
PEȘTI – Se poate să fiți chemați să va luați cadourile din partea firmei la care lucrați, banii, sau or fi alte surprize care-or să va placă, așa se pare. La rugămintea șefilor o să puneți și voi umărul la niște pregătiri, să lăsăți și amprenta voastră, pentru că se știe că sunteți talentați, inspirați.