Horoscop Azi 19 August 2018 Aug19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 August 2018

Horoscop 19 august 2018. Leii au parte de distractie, Racii sunt luati prin surprindere de o veste in plan sentimental.Poate o sa ne gandim mai serios la familie, s-avem o casnicie, asa, ca la carte, sa crestem, sa educam copiii, ca sa-i pregatim pentru viata, sa se bucure de tot ce e mai bun si frumos pe lume.Vibratia zilei este 3 si poate alegem un domeniu de studiu care sa ni se potriveasca – manusa.

Horoscop 2018 BERBEC – Poate primiti o invitatie la un film, la un spectacol sau la o plimbare in parc si va eliberati de toate grijile. Va puteti gasi ceva nou de lucru si o sa va mai redresati cu banii, sa fiti cu ratele la zi si sa nu mai fie nevoie sa va imprumutati de la o luna la alta.
Horoscop 2018 TAUR -Va invita niste cunostinte la o sindrofie si poate prindeti din zbor, o idee de afaceri, pe care s-o puneti in aplicare din septembrie si-o sa castigati bani frumosi.

Horoscop 2018 GEMENI – Se poate sa aflati care vor fi partenerii vostri de afaceri, sau colegii de scoala, e un drum nou pe care veti pasi – e, practic, o relansare in cariera.
Horoscop 2018 RAC -Or sa va ia prin surprindere unele vesti, poate revine cineva la o dragoste care e inca vie in inimle voatre si promite sa fie cu statornicie, relatia.

Horoscop 2018 LEU – O invitatie de plecat pe undeva, la distractie, si o sa va mobilizati s-o porniti la drum, mai contactati si niste prieteni si-o sa fie altceva, cu grupul.
Horoscop 2018 FECIOARA – E animatie mare la voi, poate va-ntalniti cu rudele cu prietenii ca sa trageti un chef, sa va bucurati de o reusita a vreuneia dintre ai vostri.

Horoscop 2018 BALANTA – Cineva pe care nu l-ati mai vazut demult si caruia i-oti fi dus dorul revine si poate o sa va schimbati si voi atitudinea si-o sa fie mai bine, de-aici incolo.
Horoscop 2018 SCORPION – O sa cheltuiti niste bani, din cei pusi deoparte sa luati cuiva un cadou, sau sa mancati in oras, sa le faceti cinste prietenilor si s-aveti de buzunar.

Horoscop 2018 SAGETATOR – Incearca cineva sa se-apropie de voi si numai daca-i dati voie o sa poate sparge gheata, e o baricada pe care ati construit-o in ultima vreme si trebuie daramata.
Horoscop 2018 CAPRICORN – II puteti chema pe niste prieteni pe la voi, sau poate nu v-ati mai vazut cine stie de cand cu fratele, cu sora, si-i chemati la cafea.

Horoscop 2018 VARSATOR – E posibil cine stie prin ce imprejurare sa luati bani, sa fie o suma neasteptata, poate castigati un concurs, sau va da cineva inapoi banii pe care i-ati imprumutat
Horoscop 2018 PESTI – Poate faceti cunostinta cu cineva care va fi, de-aici incolo, trup si suflet alaturi de voi si poate deveni, in scurt timp partenerul vostru de viata, daca nu sunteti casatoriti.