Horoscop Azi 19 August 2016 Aug19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 August 2016

Horoscop 19 august 2016. Leii pleaca in vacanta cu prietenii, iar Scorpionii se pregatesc pentru un eveniment important.Revelatii azi. O sa ni se transmita niste semnale pe care intuitia o sa ni le traduca si vom sti de ce s-au intamplat niste lucruri si cum ar trebui sa procedam.
Vibratia zilei este 1 si ce incepem astazi o sa fie de bun augur.

Horoscop 2016 BERBEC – O problema sufleteasca nu va da pace si daca stiti de unde provine, poate o scoateti la suprafata, vorbiti despre ea, o spuneti in farame, ca sa scapati de ea.
Horoscop 2016 TAUR – Poate ati ales o destinatie de relas sau o baza sportiva de agrement, sa faceti miscare zilele astea, sa va refaceti atat fizic, cat si psihic.

Horoscop 2016 GEMENI – O iesire in lume pentru dupa-amiaza, poate va faceti program comun cu fiinta iubita si asa uitati de rate, plata facturilor si de tensiunile de la serviciu.
Horoscop 2016 RAC – S-ar putea sa incasati niste bani cu care sa va duceti azi, maine la iarba verde sau la malul marii cu ai vostri.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa plecati spre o zona de agrement cu prietenii, sa petreceti cateva zile pline, pana spre duminica, la aer curat si intr-un peisaj de vis.
Horoscop 2016 FECIOARA – O stare de spirit deosebita, apare cineva care va poate fi de mare folos sau poate o relatie pe care o credeati incheiata renaste din propria cenusa, in mod spectaculos.

Horoscop 2016 BALANTA – Dispuneti de niste bani si o sa aveti de drum daca plecati intr-o vilegiatura si aveti de gand sa stati mai mult de doua, trei zile, poate ramaneti chiar o saptamana, poate doua.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa intrati la cheltuiala, c-aveti un eveniment in pregatire si nu vreti sa va prezentati oricum, poate e unul cu pretentii – o nunta, un botez.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E posibil sa va implicati intr-o activitate care se desfasoara in alta zona geografica, poate fi o competitie si totusi ceva deconectant.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se definitiveaza o situatie, incasati bani, luati aprobari, va mutati in casa noua, vindeti, poate, o proprietate, e ceva pentru care v-ati zbatut foarte mult timp.

Horoscop 2016 VARSATOR – E cineva care insista sa lucrati impreuna, dar va lipseste curajul, poate n-aveti incredere in seriozitatea coechipierului si trebuie sa v-o castige cumva.
Horoscop 2016 PESTI – Va faceti program cu fiinta iubita, ca sa creati o stare de armonie, ca atunci cand era mai bine, sa duceti relatia la urmatorul nivel, sa fie trainica.
Horoscop Azi 19 August 2016