Horoscop Azi 19 Aprilie 2018 Apr19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 19 Aprilie 2018

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani.O să visăm frumos la tot ce am sperat c-o să apară în viaţa noastră şi o să vedem cum se şi întâmpla, şi-atunci să rămânem conectaţi cu visul, asta e de bază.Vibraţia zilei este 1 şi o să re-startam dorinţele, ca să le activăm.

BERBEC – O să vă invite cineva la plimbare, la o cafea, poate-aveti de luat în discuţie nişte aspecte care ţin de relaţia de cuplu. Poate puneţi la cale un proiect care să vă asigure un venit constant, să vă faceţi auzite şi părerile, să vi se vadă măiestria, s-aveţi succes la scară mare
TAUR – E posibil să vă contacteze un om de afaceri care vine cu o propunere demnă de luat în seamă şi se pare c-o să vă puneţi de acord. Se va găsi o formă de plată pentru ce-aţi muncit în plus, în ultima vreme şi o s-aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi, să faceţi aprovizionarea şi să vă şi distraţi.

GEMENI – Se poate să vorbiţi cu nişte prieteni să vă duceţi într-o staţiune de agrement să vă luaţi o minivacanţă. Se-adună bani în cont, dar o să-i împrăştiaţi rapid, c-apar tot felul de cheltuieli care, probabil nici nu mai pot fi amânate, deci o să fie greu să-i păstraţi.
RAC – O problemă de sănătate netratată la timp s-ar putea să vă dea dureri de cap şi e bine să vă duceţi la un control medical. Un câştig, pot fi bani, poate se pronunţă o sentinţă judecătorească în favoarea voastră şi o să recuperaţi bani, bunuri, poate fi şi o reparaţie morală.

LEU – V-aţi putea găsi ceva de lucru în colaborare şi vă dezvoltaţi frumos să vă meargă şi mai bine financiar. O să luaţi nişte aprobări ca să vă cumpăraţi casă, ori o maşină, oţi mai avea şi nişte bani de primit şi o să puteţi rezolva mai multe lucruri, c-aveţi resurse.
FECIOARĂ – O chestiune de familie se cere dezbătută, poate e vorba despre locuinţa s-o vindeţi, să cumpăraţi una, să o zugrăviţi. Banii pe care i-aţi putea încasa o să-i puneţi deoparte să puteţi pleca fie în week-end pe undeva, fie în vacanţă, să fie un binemeritat respiro, cu familia.

BALANŢĂ – Întâlnire între patru ochi cu cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă v-aţi hotărât şi voi o să fie perfect. O să vă bucuraţi de suport din partea unor prieteni care v-ajuta şi cu sfaturi, pun mâna şi la treabă, poate vă mutaţi sau faceţi nişte reparaţii pe-acasă.
SCORPION – E cineva care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi o să facă tot ce-i stă în putinţă să vă convingă să intraţi în această combinaţie. Întrevedere cu un partener de afaceri să puneţi la punct detaliile unei afaceri, poate vindeţi, cumpăraţi o casă vă pregătiţi de o viaţă nouă, în doi.

SĂGETĂTOR – O să fie o atmosferă mult mai bună la serviciu, poate ieşiţi chiar şi după orele de program în compania colegilor şi o să vă placă. Poate o să-i duceţi pe copii la nişte cursuri speciale, le puneţi la dispoziţie tot ce trebuie să se dezvolte frumos, să-şi cultive calităţile şi să facă performanta într-un domeniu.
CAPRICORN – Poate aflaţi detalii despre o maşină pe care-aţi putea-o cumpăra, să vă puteţi deplasa în siguranţă, să rezolvaţi problema asta care vă deranjează de un timp încoace. Sunteţi pregătiţi să luaţi cu asalt un proiect greu, care se poate întinde pe o durată mare de timp, dar care vă poate asigura succesul, recunoaşterea.

VĂRSĂTOR – O să vă luaţi bilete să plecaţi într-o excursie, cu tren, avion, să vă-ntâlniţi cu cineva care şi-a făcut speranţe c-o să fiţi într-o relaţie. Poate va trebui să daţi un examen, un concurs să mai căpătaţi o gradaţie, la slujbă, să luaţi bani în plus la salariu sau să daţi nişte diferenţe, la şcoală, să treceţi în alt an, la altă secţiune.
PEŞTI – O să vă faceţi timp să ieşiţi la o plimbare, să cultivaţi vechile relaţii de prietenie şi să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber. Se pare că s-a rezolvat un demers financiar şi o să vă luaţi banii pe care i-aţi cerut, sistematic, în ultima perioadă şi o să cumpăraţi tot ce vă trebuie.