Horoscop Azi 18 Septembrie 2017 Sep18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Septembrie 2017

Horoscop 18 septembrie 2017. Balanţele au parte de glorie în sfera profesională.Horoscop prezentat de Neţi Sandu. Noutăţi azi. O să ne bucurăm de veştile care ajung, în sfârşit, la noi. Vibraţia zilei este 9 şi o să aflăm, pe cale intuitivă, de ce au nevoie cei pe care-i iubim.


BERBEC – Poate faceţi şi voi un consult medical să vedeţi ce se întâmplă cu organismul şi să-i duceţi şi pe ai voştri la doctor dacă au probleme. Apar noutăţi la serviciu şi o să aveţi prilejul să optaţi în favoarea acelor lucruri care vi se potrivesc şi pentru care aveţi pregătirea necesară.
TAUR – O să dezamorsaţi un conflict şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire în doi, pentru că n-aveţi de gând să trăiţi singuri. O să puteţi definitivă o situaţie, să semnaţi un contract de colaborare şi dacă lucrurile merg bine să-l transformaţi în job permanent, pe acest extra job.


GEMENI – Poate vine cineva într-o vizită prelungită şi o să-l găzduiţi preţ de vreo câteva zile şi-o să va descurcaţi frumos. Poate reuşiţi să vindeţi o casă, poate va şi mutaţi dacă merge totul pe bandă rulantă, ori poate mai adăugaţi o încăpere, construiţi un garaj, un foişor, luaţi mobilă nouă.
RAC – Se poate să va între acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să-i puneţi la păstrare pentru vineri că să plecaţi într-o vacanţă. E posibil să va treziţi cu o oferta de lucru, dar nu sunteţi hotărâţi pentru că va e frică să nu daţi de condiţii mai grele şi să nu merite salariul cu care sunteţi ademeniţi.


LEU – Se poate să va perfecţionaţi într-un domeniu şi să luaţi mai mulţi bani, să va extindeţi relaţiile, sfera de influenţă. Poate vi se plătesc nişte activităţi extraprofesionale şi o să va deplasaţi cu uşurinţă, o să faceţi şi shoping, dacă aveţi multe pe lista lucrurilor obligatorii.
FECIOARA – O să petreceţi mai mult timp liber cu prietenii, cu cei care au aceleaşi preocupări că şi voi şi-o să va destindeti, scăpaţi de stres. Se pare că o să puteţi legaliza o situaţie şi o să va- înscrieţi la o şcoală, ori poate pe copii îi mutaţi la vreo altă şcoală sau grădiniţă să va fie mai aproape de casă, ori de serviciu.


BALANŢA – Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi rezervaţi o masă la un restaurant să discutaţi problemele serioase ale cuplului, poate va căsătoriţi. Va asociaţi cu nişte oameni că să promovaţi o idee, un produs, să va faceţi reclamă că să va meargă mai bine în carieră, poate fi perioada voastră de glorie.
SCORPION – O să aveţi o altă deschidere sufletească faţă de fiinţă iubita şi dacă n-aţi legalizat relaţia o să va pregătiţi să faceţi pasul. Va pot intră bani dintr-o sursă particulară şi poate-i puneţi deoparte să plecaţi într-o escapadă turistică, să le faceţi o surpriză alor voştri, în weekend.


SĂGETĂTOR – Va pot intră bani dacă aţi vândut o casă, ori poate o maşină şi o să va luaţi altele. O să puneţi la cale un proiect care să va readucă în atenţia breslei, să lucraţi la o scară mai mare şi să luaţi bani mai mulţi cu care să acoperiţi cheltuielile.
CAPRICORN – O să va impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă personală şi o să fie de acord şi ai voştri în cele din urmă, o să fie bine. Încep să se adune bani în cont şi o să-i cheltuiţi cu măsură că aveţi gânduri mari, să va luaţi o casă ori poate va căsătoriţi anul asta, sau celălalt şi strângeţi bani.


VĂRSĂTOR – E un reviriment în sfera afectivă şi poate veţi cunoaşte pe cineva alături de care să fiţi fericiţi pentru că lucrurile se vor lega frumos. Se pare că o să faceţi nişte cheltuieli obligatorii pentru casă şi familie, dacă nu cumva aveţi în pregătire o nuntă, ori un botez la sfârşit de săptămâna şi o să tot scoateţi bani din buzunar.
PEŞTI – E posibil să întâlniţi în drumurile voastre pe cineva cu care să formaţi un cuplu şi s-o duceţi foarte bine de aici încolo. O să tot insiste cineva să lucraţi în combinaţie că să câştigaţi mai mulţi bani şi să profitaţi de conjunctură care va poate propulsa în carieră, acum, într-un timp foarte scurt.