Horoscop Azi 18 Octombrie 2018 Oct18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Octombrie 2018

Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii.O să ne bucurăm de nişte ocazii rarisime să găsim un job, un om de calitate, o casă în care să ne mutăm, o maşină care să transporte în siguranţă şi multe alte lucruri.Vibraţia zilei este 9 şi o să ştim să facem alegeri avantajoase.


BERBEC: Se poate să puneţi capăt unui conflict, poate v-aţi şi judecat prin tribunal şi o să ajungeţi la o înţelegere, şi o să fiţi mai concilianţi de-acum încolo.
TAUR: E posibil să vi se vireze în cont banii pentru ce-aţi muncit de curând, şi chiar din urmă, şi-o să vă repeziţi şi voi mâine, poimâine la relaş într-o staţiune de agrement.


GEMENI: Poate vă interesaţi de o plecare la studii, sau ca să munciţi în străinătate şi se poate chiar să vă găsiţi un companion de viaţă, la o adică.
RAC: O să obţineţi banii de care-aveți nevoie de la bancă, sau se va găsi cineva să vă împrumute, c-aveţi cheltuieli mari nu numai în toamna asta, şi până la sfârșitul anului.


LEU: Se poate să intraţi într-o serie de negocieri şi să vi se dea mare parte din ce cereţi, pentru că o să răzbată fermitatea voastră şi-atunci partea adversă nu poate să vă subestimeze.
FECIOARĂ: O să faceţi mai multe drumuri ca să vă vedeţi cu actele semnate şi să puneţi nişte lucruri la punct şi cu rudele, fraţi, surori, veri, nepoţi, de prin ţară.


BALANŢĂ: Întâlnire importantă cu cineva care vrea să puneţi niște lucruri la punct înainte de a lua o decizie legată de viaţa voastră de cuplu, dacă să fiţi împreună, sau nu încă.
SCORPION: O să se rezolve o problemă imobiliară şi o să scăpaţi de o situaţie provizorie, zugrăvit, reamenajare, mutat şi o să vă liniştiţi şi voi


SĂGETĂTOR: Se poate să plecaţi de astăzi într-o plimbare, poate mai aveţi o zi liberă şi o a fie un weekend prelungit, un city break, probabil, dacă apelaţi la rezerve.
CAPRICORN: E posibil să vă între o sumă consistentă de bani în cont şi să vă schimbaţi casa, maşina, să vă mai oferiţi un respiro într-o staţiune de agrement zilele astea.


VĂRSĂTOR: Se poate să primiţi bani şi confirmări de la un angajator şi să meargă bine treaba, să aveţi rezultate de top şi să atingeţi un alt nivel profesional.
PEŞTI: O să luaţi banii pentru care aţi înaintat tot felul de demersuri, în ultima vreme şi o să puteţi plăti taxe şcolare şi alte lucruri pe care nu vi le puteaţi permite.