Horoscop Azi 18 Octombrie 2017 Oct18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Octombrie 2017

Horoscop 18 octombrie 2017. Peștii pot primi ceva pe sufletul lor.O zi a legalizărilor. O să ne străduim din răsputeri să echilibrăm balanţă, să muncim fără să ajungem la epuizare, să ne dăm tot interesul să ducem la alt nivel comunicarea cu partenerii de afaceri, de cuplu şi să nu lăsăm lucrurile neîncheiate.Vibraţia zilei este 9 şi o s-avem grijă de cei care nu se descurca singuri.


BERBEC – Aţi putea semna un contract de muncă şi să luaţi un salariu mai mare, chiar şi fără să lucraţi mai mult decât o faceţi acum. Rezolvări în sfera financiară, o să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci, sau aţi vândut o casă, un teren şi or să vă intre banii în cont.
TAUR – Invitaţie la un eveniment care poate avea legătură cu sfera profesională şi o să mai cunoaşteţi şi alţi specialişti. Se poate să ajungeţi la notar, să vă legalizeze nişte acte şi să deveniţi proprietari, să vi se încredinţeze copilul, să luaţi procura poate pentru copil să plece în deplasare, fără voi, în străinătate.


GEMENI – Se poate să primiţi o sumă de bani care să v-ajute să cumpăraţi ce v-aţi propus pentru casă şi pentru familie. O să-ncepeti proiecte noi care să v-aducă bani în cont, pe măsura eforturilor şi a ideilor ingenioase pe care le veţi pune în aplicare, iar şefii le vor aprecia.
RAC – O confirmare că vi s-a semnat un act de care-aveati mare nevoie şi o să vă puteţi ocupa şi de voi de-aici încolo. Noutăţi – vă puteţi găsi ceva nou de lucru, puteţi relua o preocupare – de plăcere şi pe care s-o practicaţi în timpul liber şi singuri, dar şi însoţiţi de ai voştri, de prieteni.


LEU – Poate vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri să puneţi pe picioare un proiect care v-ar aduce bani şi prestigiu profesional. O problemă mai veche se rezolvă, chemaţi nişte meseriaşi să repare, să instaleze, să pună în stare de funcţionare ceva pe care l-aţi cumpărat, să se bucure toţi ai voştri.
FECIOARĂ – E posibil să primiţi banii pentru ce-aţi muncit mai de mult şi vă găsiţi şi alte proiecte care să v-aducă bani în continuare. O să câştigaţi mai mulţi bani, poate pentru că o să vă luaţi ceva de lucru şi în particular c-au crescut pretenţiile acasă, în familie şi vreţi să ţineţi pasul cu cerinţele.


BALANŢĂ – Poate vă scoate cineva la masă, la film, la cafea, primiţi şi un cadou, o să vă răsfeţe cineva! O reuşită, semnaţi un contract, faceţi nişte achiziţii de valoare, luaţi o diplomă, vi se acordă o recompensă bănească, o s-aveţi nişte motive de bucurie.
SCORPION – Se poate să vă bucuraţi de o reuşită a copiilor, să se vadă că eforturile voastre financiare, şi nu numai, n-au fost în zadar. E posibil să primiți împrumutul bancar pe care l-aţi cerut mai demult, să recuperaţi nişte bani, să vi se acorde, în sfârşit, un titlu, care să v-ajute să promovaţi în societate.


SĂGETĂTOR – O reuniune cu prietenii după serviciu, vorbiţi despre ce o să faceţi în weekend, cine se ocupă de cazare, transport, dacă o luaţi din loc.
CAPRICORN – Se poate să se ţină o întrunire de afaceri şi să veniţi cu sugestii, să negociaţi preţ, condiţii şi să puneţi şi pe hârtie, eventual. Va căuta nişte prietene care vor să petreceţi mai mult timp împreună, să reluaţi poate o activitate care să v-aducă şi bani, dacă e vreo colaborare.


VĂRSĂTOR – Poate vă pregătiţi de un city break, va invita cineva care ştie că v-aţi dorit s-ajungeţi într-o staţiune turistică anume. Se poate să luaţi un examen, să vă faceţi remarcaţi la un interviu, la o prezentare într-un cadru profesionist, se conturează o ascensiune în carieră, să ştiţi.
PEŞTI – Se poate să primiţi ceva care să fie pe sufletul vostru, e cineva care vrea să vă facă fericiţi şi o să ştie şi cum, c-a aflat ce vă place. Poate faceţi monetarul şi după ce daţi de-o parte suma obligatorie lunară – rate, facturi, mâncare şi alte mărunţişuri, cu ce rămâne poate daţi o fugă la munte, sau altundeva în plimbare.