Horoscop Azi 18 Noiembrie 2018 Nov18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Noiembrie 2018

Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie.O zi reuşită. O să dăm dovadă de flexibilitate şi dacă apar situaţii noi faţă de programul pe care ni l-am făcut o să ne pliem pe cerinţele prezentului.Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune mai clară a drumului pe care să-l urmăm.


Horoscop 2018 BERBEC – Se poate să vă placă o persoană pe care-aţi cunoscut-o mai demult abia, acum, s-o vedeţi cu alţi ochi, poate pentru că sunteţi într-o cu totul altă stare de spirit
Horoscop 2018 TAUR – E cineva care se simte atras de voi şi poate o să răspundeţi cu aceeaşi monedă, şi relaţia voastră de cuplu o să prindă viaţă.


Horoscop 2018 GEMENI – Poate faceţi cunoştinţă cu cineva pe care l-aţi întâlnit doar în reţelele de socializare şi vedeţi ce feeling aveţi.
Horoscop 2018 RAC – Poate sunteţi invitaţi la o nuntă, la o aniversare, un botez şi dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet s-ar putea s-o şi găsiţi!


Horoscop 2018 LEU – Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vă reproşează nişte lucruri şi o să vă apăraţi şi voi cum puteţi – cu argumente solide, oricum.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – O să onoraţi invitaţia la o aniversare, sau la un prânz cu întreg familionul, c-aveţi de luat o decizie cu toţi de fatza.


Horoscop 2018 BALANŢA – Se poate să vă scoată cineva la plimbare chiar dacă ziceaţi că n-o să ieşiţi din casă, e irezistibilă persoană! probabil!
Horoscop 2018 SCORPION – Se pare că e cineva care v-a pregătit o surpriză şi o să vă schimbe cu totul starea de spirit, pentru că nu v-aşteptaţi câtuşi de puţin.


Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – E o energie suplimentară care va insufla o doză nesperată de optimism şi-o să fiţi capabili de foarte multe lucruri.
Horoscop 2018 CAPRICORN – E cineva care v-a tot făcut curte de la distanţă şi acum s-a apropiat în speranţa că chimia va funcţiona.


Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – Se poate să vă invite cineva la plimbare şi să descoperiţi c-aveţi suficient de multe lucruri în comun că puteţi deveni un cuplu.
Horoscop 2018 PEŞTI – Se revanşează cineva şi va scoate la masă în oraş c-aveţi şi multe să vă spuneţi.