Horoscop Azi 18 Mai 2017 May18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Mai 2017

Horoscop, 18 mai 2017. Berbecii au parte de bani, Gemenii primesc o veste proasta.O sa ne straduim sa fim cu cheltuielile la zi, sa achitam facturi, rate, restante ca sa ne miscam cu lejeritate, sa ne mai luam si lucruri care sa ne faca placere, sa ne destindem cu mici recompense.Vibratia zilei este 1 si o sa-ncepem lucruri noi dupa ce vom fi lichidat restantele.


Horoscop 2017 BERBEC – Se poate sa luati acei bani pe care nu i-ati primit atunci cand era stabilit in contractul de munca si o sa fiti cu cheltuielile la zi. Munca v-a acaparat cu totul in ultima vreme si n-ati prea mai iesit la socializare, acum insa o sa va faceti timp si pentru asa ceva.
Horoscop 2017 TAUR – O sa va sfatuiti cu perechea conjugala in privinta copiilor, sa vedeti in ce tabara ii trimiteti, la ce cursuri de vara. Se vor indrepta multe lucruri, o sa va recapatati increderea in voi, forta, poate si niste bunuri pentru care v-ati luptat in instanta se-ntorc la voi.


Horoscop 2017 GEMENI – Niste oameni or sa va convinga sa lucrati in particular si daca nu consumati tot timpul alocat familiei va duceti. Vesti amestecate, dar o sa stiti sa va bucurati de cele bune, iar pe celelalte o sa le dati deoparte ca sa nu va lasati afectati, sa nu va scada moralul.
Horoscop 2017 RAC – Poate va trebui sa rectificati niste piese, acte, si o sa consumati multe ore de lucru – destul de epuizant la serviciu. Se pare ca desfasurati o buna colaborare cu partenerii de afaceri si o sa faceti treaba ca lumea impreuna, si-o sa va puteti prelungi angajamentele, o s-aveti succes.


Horoscop 2017 LEU – Accesele de sinceritate fata de partenerul de cuplu or sa treaca drept lipsa de delicatete, asa ca ambalati frumos un adevar. Puneti la cale o strategie cu care sa dati lovitura in afaceri si o sa aveti parte de sustinere de ici, de colo, vor fi niste oameni care or sa intervina la momentul oportun.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa faceti unele modificari in locuinta, care vor fi mai ales spre beneficiul copiilor, si vreti sa le faceti pe plac. Rulati niste bani ca sa va luati tot ce va trebuie in gospodarie si sa achitati facturi curente, sa nu care cumva sa acumulati restante, ca asta chiar va displace.


Horoscop 2017 BALANTA – Va contacteaza un om de afaceri care are o propunere deloc de neglijat, din sfera afaceri – si o sa vedeti cat de avantajoasa e pentru voi. Se poate sa va confruntati cu unele situatii neprevazute la serviciu, la scoala, sa dati mai devreme decat erau programate niste examene, concursuri, teste, referate.
Horoscop 2017 SCORPION – O sa primiti o invitatie pentru week-end la malul marii sau pe la munte, si o sa va prinda bine iesirea la aer. Se poate s-aveti noroc de niste bani, dar nici cheltuielile nu vor fi putine la numar, apar destule neprevazute si o sa va descurcati frumos, totusi.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Din banii stransi o sa mai luati cate ceva pentru casa, un mobilier de gradina, sau altceva pentru confortul casnic. Sunteti in plina reconstructie si cu casa si cu sanatatea, cam pana la toamna o sa dureze acest proces, dar o sa puneti toate lucrurile la punct, asa cum va doriti.
Horoscop 2017 CAPRICORN – E posibil sa primiti un cadou, ceva oricat de mic, simbolic, dar care sa va faca bine, sufleteste. Se poate sa revina cineva in viata voastra sentimentala si sa va-ntemeiati o familie, se pot intampla si alte lucruri de care sa fiti incantati.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate va mai ajuta cineva dintre apropiati ca sa duceti la bun sfarsit reparatiile casei sau sa v-ajute cu mutatul. O sa faceti rost de niste bani, vi se platesc orele suplimentare si o sa puteti prelungi o astfel de colaborare, daca lucrurile merg pe banda rulanta.
Horoscop 2017 PESTI – E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi, in vizita si sa va faca bine schimbul de impresii, poate stabiliti si unde plecati in week-end. O perioada buna pentru studiu, examene, deplasari in strainatate ca sa munciti, ca sa invatati, ori poate e cineva de pe-acolo cu care o sa va casatoriti.