Horoscop Azi 18 Iunie 2018 Jun18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Iunie 2018

Horoscop 18 iunie 2018. Racii primesc bani, iar Scorpionii isi refac viata de cuplu.Apar situatii neprevazute care ne pot face fericiti, dar ne pot pune si in stare de alerta, sa nu care cumva sa ratam un pont, o sansa.Vibratia zilei este 1 si sa dam drumul proiectelor noi, sa ne asiguram o baza de succes.

BERBEC – Se poate sa primiti acei bani pe care i-ati cerut sefilor si sa va felicitati pentru faptul ca v-ati luptat pentru ce-i al vostru. Se poate s-aveti succes de echipa si sa va bucurati de un extra-job care sa v-aduca mai multi bani in cont, sa calatoriti incotro v-ati propus mai demult.
TAUR – Vi se face o oferta de munca, poate fi o forma de colaborare si care sa va aduca satisfactii materiale si sufletesti. Apar surprize placute in cazul vostru, poate starea interioara atrage astfel de gesturi deosebite din partea unor oameni care va apreciaza.

GEMENI – Vi se poate semna un act care o sa va permita sa va luati casa, masina ori sa va duceti la alt serviciu. O sa va surprinda cat de repede vi se rezolva niste lucruri pentru care-ati asteptat o gramada de timp si o sa dezvoltati afacerile de la care sperati bani frumosi.
RAC – O sa luati banii pentru care ati muncit si ii puteti cheltui pe lucruri care va trebuie acasa ori ii puneti la pastrare. Se-ntampla ceva nou la serviciu si poate treceti pe alt post, vi se mareste salariul, vi se doteaza biroul cu aparatura de ultima generatie si asa mai departe.

LEU – Se pare c-o sa fiti invitati la un eveniment monden si o sa intalniti niste oameni care sa va-ntinda o mana de ajutor. E posibil sa plecati pe nepusa masa pe undeva, ca sa va distrati, sa le faceti o surpriza alor vostri, la sfarsit de saptamana si o sa fie un binemeritat respiro pentru toti.
FECIOARA – Poate vor gasi sefii o forma de recunostinta pentru orele suplimentare si executia ireprosabila – bani sau bonusuri. O sa faceti o evaluare a rezervelor financiare sa vedeti de ce bani dispuneti ca sa plecati cu ai vostri in concediu sau sa va luati ceva util pentru casa.

BALANTA – Cineva care parea ca si-a luat gandul de la voi va suna sau chiar vine sa dati o sansa relatiei, sa fiti fericiti. Va cauta cineva care s-a convins probabil ca voi sunteti cea mai buna alegere si o sa puteti dezvolta o afacere care sa va repuna pe firmament, sa se vorbeasca – de bine – despre voi.
SCORPION – Atmosfera din relatia de cuplu se-ndulceste de la o zi la alta si daca erati pe punctul de a rupe o relatie, o sa vedeti ca dragostea reinvie. O sa va-ntelegeti mult mai bine cu anturajul de la slujba sau cu colectivul din particular si o sa castigati mai usor banii, c-o sa munciti de placere.

SAGETATOR – Poate veti pune capat unui proces si o sa castigati ce vi se cuvine, ca sa se faca odata dreptate. Se pot definitiva niste situatii si sa treceti la alt nivel, sa avansati la slujba sau sa capatati un titlu, sa va luati si casa, poate.
CAPRICORN – Poate spargeti carapacea in care v-ati ascuns de ceva vreme si iesiti mai des pe la mondenitati si la intrunirile de familie. Poate veti face unele schimbari in locuinta, si o sa scoateti din banii pusi deoparte sa luati un obiect de care sa se foloseasca toti ai casei.

VARSATOR – Invitatie in oras, la o plimbare, un film, o inghetata, cu rolele in parc sau la alt gen de distractie care vi se potriveste. E de profitat de conjunctura de la serviciu si o sa puteti da dovada talentului, iar sefii sa va acorde o distinctie, sa cresteti in rang.
PESTI – Poate o sa umblati la fondurile de rezerva sa le faceti o surpriza alor vostri, sa aranjati ceva pentru weekend, o iesire la plimbare. Ati putea renegocia un salariu sau sa mai cereti si altceva de lucru ca sa vi se acorde acest supliment financiar de care-aveti nevoie in vacanta.