Horoscop Azi 18 Iulie 2018 Jul18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Iulie 2018

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate.Horoscop 18 iulie 2018. O să ne ocupăm şi de lucrurile concrete, materiale şi de cele care nu se văd dar se simt, cele spirituale cu care o să ne hrănim frumos, sufleteşte.Vibraţia zilei este 9 şi o să ne facem o idee mai amplă despre ce avem de făcut de-aici înainte.

BERBEC: Poate v-aţi decis în sfârşit ce să faceţi cu banii din cont şi să vă luaţi casă, maşina, bilete de cazare într-o staţiune turistică. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de afaceri şi se poate să vă cointereseze cumva şi să acceptaţi oferta, dacă e însoţită şi de o sumă frumuşică de bani.
TAUR: Se poate să revină cineva drag cu rugămintea să-i faceţi o vizită în altă localitate, poate în altă ţară şi o să va-nduplecati. E posibil să recuperaţi nişte bani de la un angajator sau e un datornic pe care l-oti fi împrumutat mai de mult cu nişte bani şi n-a mai avut să vi-i dea înapoi.

GEMENI: Poate v-aţi hotărât să renovaţi locuinţă, să-i aduceţi unele îmbunătăţiri sau s-o schimbaţi, să aveţi mai mult spaţiu, să fie mai luminoasă. O s-aveţi succes la activităţile de tip intelectual, o să vă puteţi şi deplasa cu uşurinţă, poate v-a fost reparată şi maşină, şi-o să faceţi mai multe drumuri de plăcere.
RAC: Se poate să vină cineva în vizită diseară şi să vă bucuraţi de veştile bune pe care le veţi primi şi poate-aveti şi voi de făcut un anunţ. O să treceţi în revistă nişte acte, ca să vă asiguraţi c-aţi luat toate semnăturile necesare şi o să puteţi definitiva un statut, oricum o să îndreptaţi nişte situaţii.

LEU: Vă puteţi găsi şi voi pe cineva care să vrea să fiţi împreună şi să vă construiţi o casă, s-aveţi copii. Iniţiativele or să fie bine primite de şefi, angajatori şi o să faceţi progrese, poate căpătaţi o funcţie şi o să vă fie dublată muncă şi de o sumă importantă de bani.
FECIOARĂ: Sunt ceva probleme de sănătate care nu par să se evapore, ci va trebui să interveniţi cu un tratament ca să vă vindecaţi. Se poate să vă faceţi curaj să le cereţi şefilor o mărire de salariu, dar acest lucru o să se-ntâmple mai spre toamna, după o renegociere.

BALANŢĂ: Poate v-aţi hotărât să vă mutaţi în altă zonă, în alt oraş, țara chiar sau să mai construiţi un etaj sau un garaj, o seră, o terasă, un foişor. E cineva care vrea să daţi cărţile pe față, să faceţi că relaţia sentimentală să meargă mai bine, să vă respectaţi promisiunile făcute la-nceput.
SCORPION: Vi se face o ofertă de lucru, poate fi şi o colaborare cu cineva din străinătate şi să fie bănoasă. Vi se împlinesc dorinţele, în special cele mai realiste, celelalte, mai târziu, în alte condiţii – astrale şi o să vă puteţi aşeza la casa voastră, să vă luaţi serviciu, să vă găsiţi un companion de viaţă.

SĂGETĂTOR: O să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv, poate fi un târg cu produse speciale, o expoziţie, şi să vă prindă bine ieşitul la socializare. Se poate să vă pregătiţi de o plecare, fie cu treaba, fie în concediu şi o să puteţi recupera, între timp nişte bani pe care trebuia să-i încasaţi acum vreo două luni.
CAPRICORN: Se poate să-ntâlniţi pe cineva la o reuniune amicală şi să vă ataşaţi din ce în ce de acea persoană şi să rămâneţi împreună. Poate va trebui să faceţi un drum la bancă să vedeţi cum staţi cu finanţele, să cereţi un împrumut, să faceţi un depozit, vedeţi ce e mai avantajos pentru voi.

VĂRSĂTOR: Poate vă prezentaţi la un examen, un interviu, pentru ocuparea unui post de conducere şi să-l şi luaţi. Se poate să comunicaţi mai mult în scris cu o firmă care vă curtează să lucraţi împreună, să semnaţi un contract, dacă vă decideţi, de colaborare şi să-ncepeti munca în curând.
PEŞTI: Vă caută cineva cu care nu v-aţi mai văzut de multă vreme şi poate puneţi la cale o activitate de timp liber, să vă destindeţi. Se detensionează atmosfera din relaţia de cuplu şi o să vă faceţi planuri de vacanţă, să vizitaţi, pe cât posibil , mai multe locuri, să vă destindeţi.