Horoscop Azi 18 Iulie 2017 Jul18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Iulie 2017

Horoscop 18 iulie 2017. Balantele fac rost de bani iar Gemenii ar putea primi o invitatie neasteptata.Or sa apara situatii neasteptate si carora ar fi ideal sa le facem fatza ca sa mergem mai departe cu ce ne-am propus, sa ne ocupam de serviciu, de casa, de familie, sa ne asiguram o vacanta de care se vor bucura toti ai nostri.Vibratia zilei este 9 si o sa ne facem planuri pe termen lung.


Horoscop 2017 BERBEC – Va pregatiti de o plecare in vacanta si chiar daca n-aveti asigurata cazarea pe toata durata sejurului, o sa va descurcati la fata locului.
Horoscop 2017 TAUR – Un semn de viata de la cineva care vrea sa va-ntalniti, poate in alta tara, si e posibil sa va faceti timp sa dati o fuga, cateva zile, o saptamana.


Horoscop 2017 GEMENI – Poate va scoate cineva la masa, ori la o cafea, e momentul marilor intalniri si al povestilor de dragoste.
Horoscop 2017 RAC – Ati putea pleca in vacanta si sa va faceti noi prieteni si sa va-ntoarceti revigorati, c-o sa va priasca.


Horoscop 2017 LEU – E bine sa va-ngrijiti de sanatate si sa cereti sfatul unui medic daca vedeti ca sunt ceva probleme si nu trec de la sine.
Horoscop 2017 FECIOARA – Poate va luati ceva de lucru si in particular, sa faceti rost de bani in plus ca sa va duceti in concediu si s-aveti si de cheltuielile zilnice.


Horoscop 2017 BALANTA – Va puteti gasi un sponsor, un partener de afaceri, sa faceti rost de bani ca sa va puteti descurca in perioada concediului si dupa.
Horoscop 2017 SCORPION – O invitatie la o plimbare, poate luati masa cu fiinta iubita, si veti face progrese in sfera comunicarii.


Horoscop 2017 SAGETATOR – O intalnire cu grupul de prieteni si poate fixati niste obiective turistice pentru week-end sau poate sunteti, deja, in vacanta.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O iesire in lume v-ar ajuta sa va rupeti de grijile cotidiene si poate faceti cunostinta cu cineva care sa va fie partener de viata.


Horoscop 2017 VARSATOR – Se poate sa descoperiti un remediu care sa va repuna in cea mai buna forma sa obtineti un randament si mai bun la slujba si peste tot.
Horoscop 2017 PESTI – O invitatie de plecat intr-o excursie, fie mergeti impreuna, fie v-asteapta la destinatie cineva care vrea sa-i tineti companie.