Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Ianuarie 2016

Varsatorii au parte de noutati pe plan profesional, iar Scorpionii incep o noua relatie.O sa ne putem folosi intuitia sa gasim calea spre o reusita in afaceri sau ca sa dezlegam o enigma care tine de relatia noastra de cuplu – prezenta sau viitoare.
Vibratia zilei este 9 si o sa avem o privire de ansamblu asupra unei situatii presante.
Horoscop 2015 BERBEC -Un prieten va invita la sfarsitul saptamanii la el acasa, in alt oras, la munte poate, sa va bucurati de peisaj, la schi, la sanius. Ar avea de unde sa va intre in cont niste bani si sa va mai luati si alte lucruri pentru care nu va ramaneau niciodata bani si scapati de niste frustrari.

Horoscop 2015 TAUR -V-ati putea impaca azi, maine cu acea persoana cu care ajunseserati probabil si la proces si o sa-ngropati securea razboiului. Prezenta cuiva o sa v-aduca bucurie, poate vine cu o veste buna legata de serviciu, de o achizitie pe care o puteti face pentru ca dispuneti de banii necesari.
Horoscop 2015 GEMENI -O s-aveti parte de mai multa caldura sufleteasca din partea fiintei iubite, care o sa topeasca toate micile nemultumiri. O sa va-ntelegeti mai bine cu sefii poate dupa ce o sa-i convingeti ca munciti pe rupte si ca meritati un salariu mai bun, o functie, niste inlesniri.
Horoscop 2015 RAC -O veste buna referitoare la un copil care se-ntoarce de pe unde-a fost plecat sau abia acum o sa se nasca, un copilas. O sa primiti un accept, poate va mutati la alt serviciu, in alt departament, sa va implicati intr-o colaborare ca sa aduceti mai multi bani la bugetul familiei.
Horoscop 2015 LEU -Poate-o sa faceti niste reparatii pe-acasa ori masina trebuie dusa la servis ca sa va puneti viata la adapost. Noutati la serviciu, poate se reia un proiect care-a mers bine si o sa va asigurati banii pentru rata la banca sau ca sa va luati o casa mai mare.

Horoscop 2015 FECIOARA -Se poate sa primiti o invitatie la un botez sau o aniversare a unui copil, si e posibil sa se desfasoare totul in alt oras. O sa va caute cineva care vrea sa refaceti un grup cu care-ati desfasurat o activitate de placere, chiar si spre folosul altora si sa faceti echipa, din nou, cu acei oameni.
Horoscop 2015 BALANTA -O sa strangeti relatiile cu rudele apropiate si poate puneti mana de la mana sa le organizati o nunta unor tineri. Poate-ati chemat pe cineva, o firma, sa va repare sau sa va instaleze ceva pe-acasa ori dati o raita pe la magazine sa faceti niste achizitii – in rate.
Horoscop 2015 SCORPION -Poate va dati intalnire in oras cu cineva care va admira si vrea sa va cunoasteti mai bine ca sa formati un cuplu. Se poate s-aveti o serie de intalniri ca sa treceti in revista niste contracte, sa stabiliti cu ce ramaneti si la ce ati vrea sa renuntati.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Poate abia acum o sa primiti un raspuns afectiv din partea cuiva despre care credeati ca nu va iubeste. Sunt oameni care vin spre voi si o sa scapati de acea senzatie de izolare, o sa iesiti pe la mondenitati sa luati pulsul societatii.

Horoscop 2015 CAPRICORN -O sa primiti rezultatul analizelor medicale si o sa stiti ce medicamente sa luati ca sa va vindecati. O sa primiti raspunsuri la intrebarile puse la sfarsitul anului trecut si or sa vina si aprobari, bani, veti lamuri si anumite chestiuni de ordin sentimental.
Horoscop 2015 VARSATOR -E momentul sa spuneti lucrurilor pe nume, sa va eliberati de o povara, poate fi o chestiune morala, de principiu si o sa fiti usori ca… fulgul. Incepeti saptamana in forta, la slujba o sa fie mult de lucru, aveti de umblat dupa semnaturi ca sa puteti incepe proiecte noi.
Horoscop 2015 PESTI -Se poate sa aflati despre un extrajob la care v-ati putea duce daca va permite si familia, sa nu-i lasati fara sprijin pe ai vostri. Se iveste ocazia sa plecati pe undeva in concediu sau cu treaba, si la o adica le puteti imbina pe cele doua, sa va priasca totul, sa fie cu folos.

Horoscop Azi 15 Ianuarie 2016