Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Februarie 2016

Horoscop zilnic, 18 februarie 2016. Leii au parte de o intalnire emotionanta, iar Gemenii incaseaza astazi bani
horoscop .O zi destinsa. O sa dam dovada de generozitate fata de cei care au nevoie de cate ceva de la noi si o sa avem o stare de spirit buna, ca sa ne asiguram un confort sufletesc.Vibratia zilei este 9 si se asorteaza perfect cu spiritul liber al Varsatorului, zodie in care ne aflam.
Horoscop 2016 BERBEC – Poate dati pe la banca sa va interesati de un credit, sa reduceti un comision sau sa cereti ceva care v-ar face viata mai usoara. Situatia de la slujba trebuie reglata, poate v-au ramas niste lucruri mai complicate de rezolvat si se poate sa se iveasca si ceva nou de facut.
Horoscop 2016 TAUR – V-ati putea implica in pregatirea unui eveniment care sa va solicite din mai multe puncte de vedere si o sa fie cu succes. Poate va faceti curaj sa le cereti sefilor niste facilitati la serviciu si sa imbunatatiti calitatea muncii, sa aiba de unde sa apara si recompensele de tot felul.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa va primiti niste bani inapoi sau bunuri, o sa intrati in legalitate si va puteti gandi si la proiecte noi. E posibil sa va intre niste bani si sa cumparati diverse lucruri pentru casa, dar s-aveti si de iesit in lume diseara, maine, la socializare.
Horoscop 2016 RAC – O decizie de comun acord cu partenerul de suflet o sa aduca un plus de armonie in relatie, o sa fie destindere. O sa va ocupati si de voi, sa cultivati un talent, sa urmati niste cursuri de specializare sau sa va luati alt serviciu, la care sefii sa fie mai putin pretentiosi.

Horoscop 2016 LEU – O intalnire emotionanta, poate primiti un cadou, o invitatie la plimbare pentru weekend. Vesti dintre cele mai bune, poate va invita cineva in oras, se poate sa va aflati la inceputul unei relatii si o sa vedeti care e bagajul comun care va uneste.
Horoscop 2016 FECIOARA – Un rezultat favorabil dintr-un cabinet medical si cu un tratament adecvat o sa va vindecati, totul e sa nu va neglijati sanatatea. Ati putea vinde sau cumpara o casa, si sa va ocupati de toate celelalte treburi legate de acest aspect, sa fiti expeditivi, sa nu dureze mult tevatura.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa va scoata cineva la o plimbare, sa vizionati un film, sa vedeti o piesa de teatru, sa va deconectati. Vi se aproba o cerere, va angajati undeva, sau prelungiti un contract, e ceva dupa care tanjiti de mult si or sa vi se deschida niste perspective, demne de luat in seama.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate faceti o intelegere cu fiinta iubita pe care s-o respectati, e posibil sa fie vorba si despre o afacere comuna. Din banii stransi ati mai putea lua diverse lucruri pentru casa, poate chiar va construiti una – intr-o zona aerisita si-o sa tot aveti de lucru de-aici incolo.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Vi se da OK-ul pentru un proiect care poate insemna rampa voastra de lansare in cariera, sau poate e un proiect de scoala. O posibila reusita la examen, va inscrieti in alta etapa, sau dati concurs pentru o functie care vi s-ar potrivi, c-aveti pregatirea necesara.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O invitatie la un eveniment social, o sa interactionati cu oameni care vor sa colaborati si o sa puneti bazele unei afaceri. Poate puneti la punct o strategie de lucru, sa derulati o afacere care sa va propulseze in cariera si sa va asigurati banii pentru traiul zilnic si vacante.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa fiti curtati de mai multa lume in perioada asta si va puteti alege cu proiecte noi care sa va aduca bani frumosi. Se contureaza o suma de bani si o sa va descurcati cu cheltuielile saptamanale, dupa care mai vedeti cum faceti rost de bani pentru intretinerea familiei.
Horoscop 2016 PESTI – V-ati putea alege o destinatie de mini vacanta si sa plecati – in doi – pentru un weekend romantic, la munte, intr-o statiune de agrement. Ar avea de unde sa va mearga mai bine in relatia de cuplu si, daca e sa va separati, o s-apara altcineva in loc, sa formati un cuplu.


Horoscop Azi 18 Februarie 2016