Horoscop Azi 18 Decembrie 2018 Dec18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Decembrie 2018

Horoscop 18 decembrie. Cheltuieli neprevăzute pentru nativul acestei zodii.Surprize marți. Cele mai neaşteptate lucruri se pot întâmpla şi ar fi bine să ne luăm şi noi inima-n dinţi şi să facem acel ceva pe care n-am găsit curajul să-l facem.Vibraţia zilei este 9 şi o să ne bucurăm de inspiraţie în alegerile pe care le facem.


BERBEC – E posibil să luaţi mai devreme salariul, sau prima de crăciun sau or fi nişte bani suplimentari, sau nişte bonuri valorice. Se poate să prindeţi nişte reduceri şi să plecaţi într-o vacanţa cu ai voştri, sau poate v-aşteaptă cineva în străinătate, să-i faceţi o vizită, să locuiţi chiar o vreme acolo.
TAUR – Relaţia cu anturajul capăta noi valenţe şi o să ieşiţi pe la evenimente, în excursii. O să vă simţiţi în elementul vostru în relaţia de cuplu, s-au topit asperităţile, e o mai bună înţelegere şi se poate să vă gândiţi la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul.


GEMENI – Poate puneţi încă o dată pe hârtie ce vă trebuie de crăciun şi vă duceţi şi la shoping să faceţi aprovizionarea. O s-ajungeţi la un consens cu partenerii de afaceri şi o să daţi drumul proiectelor noi din ianuarie, dacă o să semnaţi contractul, până la sfârşitul anului.
RAC – E momentul să vă îngrijiţi de sănătate şi să vă ţineţi şi de capul alor voştri să ia un tratament, să meargă la control. O reuşită în plan financiar, or să vină banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vă sfătuiţi cu ai voştri în privinţa destinaţiei acestor bani.


LEU – O să faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi o să terminaţi toate treburile care vă ţineau ocupaţi, să vă eliberaţi odată. Se pare c-o să recuperaţi banii pe care-i dăduserăţi cu împrumut unor prieteni şi poate-i puneţi la păstrare într-un cont, dacă vă descurcaţi cu ce aveţi.
FECIOARĂ – Se pare c-o să le luaţi alor voştri tot ce v-au cerut, măcar acum să se bucure fiecare de lucrurile preferate. O s-aveţi curajul să le cereţi şefilor nişte înlesniri ca să faceţi treaba şi mai bună la serviciu, să scăpaţi de nişte constrângeri ca să treceţi la alt nivel profesional.


BALANŢA – Apare cineva cu o ofertă de nerefuzat de anul nou şi poate vă schimbaţi programul, ca să vă puteţi duce acolo unde va invita. Se pare c-o să tot bateţi drumurile până să rezolvaţi şi chestiuni de serviciu, dar şi pentru casa, îi mai ajutaţi şi pe părinţi, la o adică dacă nu se descurcă.
SCORPION – Apăr o serie de lucruri, chiar dacă mărunte dar care să vă facă să fiţi fericiţi, apreciaţi de cei din jur. O sumă de bani tot o să luaţi, dacă nu pe toţi cei care ştiaţi că-i aveţi de luat şi vă faceţi socoteli să faceţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru toată lista de lucruri obligatorii.


SĂGETĂTOR – O să luaţi nişte bani şi-o să daţi o raită pe la magazine să alegeţi cele mai potrivite cadouri pentru ai voştri. Noutăţi în sfera sentimentală, va caută cineva care vrea să petreceţi sărbătorile şi o să vă bucuraţi pentru că şi voi de-abia aşteptaţi să vă sune , să vină.
CAPRICORN – Poate faceţi comanda pentru nişte lucruri pentru casa, mobilă, aparatura, să fie totul nou de sărbători. Încă va mai bate gândul să vă luaţi o casă, dar va trebui să întruniţi şi nişte condiţii să vi se aprobe creditul ipotecar, că n-oţi fi strâns toţi banii s-o puteţi cumpăra.


VĂRSĂTOR – Poate va trebui să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi maşina, să-i aduceţi unele îmbunătăţiri, să fiţi în siguranţă la volan. Se poate să aflaţi unde-o să plecaţi de anul nou, cine va invita şi cât o să staţi – oricum, o să vă consultaţi cu perechea de cuplu, ca să vă sincronizaţi.
PEŞTI – Se poate să vă invite cineva să lucraţi împreună din ianuarie şi dacă va-ntelegeti în toate privinţele o să vă daţi acceptul. O să puneţi de o parte nişte bani după ce o să achitaţi datoriile mari, să încheiaţi anul fără nicio restantă, cel puţin aşa ar fi de dorit.