Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Decembrie 2015

Horoscop zilnic 18 decembrie 2015. Astazi, Sagetatorii aduna bani din mai multe directii, iar Gemenii isi repara relatiile. Horoscop zilnic, 18 decembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Avem o sumedenie de lucruri de facut si o sa tot alergam pana vom scapa de mare parte din ele.

Horoscop 2015 BERBEC – O sa faceti tot posibilul sa nu recurgeti la un imprumut si sa va descurcati in perioada sarbatorilor cu cat aveti in cont. Poate or sa va fie incurajate initiativele, proiectele noi de catre sefi, gasiti si sponsori si din ianuarie v-apucati de treaba, dac-aveti totul pus la punct.

Horoscop 2015 TAUR – O sa va-ntalniti cu prietenii cu care puneti la cale o petrecere in perioada asta, sa vedeti fiecare ce-aduce si cum contribuie. O sa va interesati de o sursa de venit ca sa va mearga si mai bine acasa, in familie, sa fie bunastare, ca poate salariul nu acopera facturile si ratele.
Horoscop 2015 GEMENI – O sa reveniti asupra unei decizii categorice de a va separa de cineva pentru ca o sa vedeti ca persoana cu pricina s-a schimbat in bine. E posibil sa luati bani si sa acoperiti datoriile curente, sa va debarasati de unele greutati financiare sa simtiti din plin sarbatorile, sa fie cu bogatie.
Horoscop 2015 RAC – O atmosfera mult mai calda in relatia de cuplu, Venus o sa v-ajute sa fiti fericiti. O sa faceti ordine in viata voastra personala, scapati de lucrurile, situatiile, neplacute si va canalizati toata atentia pe familie, casa, mai ales acum in perioada sarbatorilor.
Horoscop 2015 LEU – Acum e momentul sa puneti umarul la consolidarea unei relatii de prietenie, de dragoste sau chiar de afaceri – se-ntampla ceva bun. Se pare c-o sa rezolvati problemele cu cazarea, transportul si celelalte aspecte care tin de plecarea de Craciun, de Anul Nou, in vacanta.

Horoscop 2015 FECIOARA – Relatia sentimentala se rescrie in ritm sustinut in perioada asta, ca e o frenezie care nu va poate lasa indiferenti. Poate va faceti un pic de timp sa vorbiti cu niste parteneri de afaceri, sa stiti ce-aveti de facut de luna viitoare-ncolo, dupa care dati o raita pe la cumparaturi.
Horoscop 2015 BALANTA – O sa investiti iar niste bani in casa, pentru ca nu va puteti abtine si o sa le faceti, probabil, o surpriza alor vostri. O s-aveti multe pe cap si cu toate c-or sa apara situatii neprevazute, o sa deznodati firele-ncalcite si-o s-ajungeti la liman, cu succes.
Horoscop 2015 SCORPION – O veste imbucuratoare, c-o sa luati bani, ca vi s-au rezervat bilete de tren, avion, de cazare si scapati de o grija. Se poate sa primiti mai mult decat niste bani si sa fie o forma de recunostinta din partea sefilor sau a cuiva apropiat, a unei rude.

Horoscop 2015 SAGETATOR – Incep sa se-adune banii din mai multe directii si-o sa faceti un capital numai bun pentru cele cateva zile de relaxare, s-aveti de cheltuiala. O reusita, poate luati banii pe care-i asteptati de mult, vin si lucrurile pe care le-ati comandat pentru sarbatori si o sa va bucurati impreuna cu familia de toate cele.
Horoscop 2015 CAPRICORN – E momentul sa reluati legatura cu prietenii care va impartasesc pasiunile si sa vedeti ce veti face in perioada asta. Va dati intalnire cu niste parteneri de echipa, sa fixati datele unei petreceri sau ale excursiei de sarbatori sau de dupa, ca sa mearga totul ca uns.
Horoscop 2015 VARSATOR – Invitatie la o ceremonie, o serbare, se-mpart premii si o sa aveti de castigat si voi ceva, sau poate copiii vostri. Se-anunta niste bani, atat de la serviciu, cat si din particular si o sa luati daruri frumoase celor dragi, faceti si aprovizionarea pana la ultimul detaliu, daca se poate.
Horoscop 2015 PESTI – O sa dati zor sa faceti piata, sa rezolvati problemele casei si poate plecati la rude sau la niste prieteni din alt oras. O sa incercati sa va luati banii si ce vi se cuvine de pe la cei carora i-ati imprumutat sau de la sursele din particular, de la cei cu care ati avut colaborari.