Horoscop Azi 18 August 2016 Aug18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 August 2016

Horoscop 18 august 2016. Incertitudini in dragoste pentru Scorpioni. Varsatorii au parte de un succes profesional important.O sa ne putem folosi toata energia sa lichidam restantele, sa incepem un sezon nou profesional, sa facem ca lucrurile sa mearga in sensul dorit de noi.Vibratia zilei este 9 si o sa procedam cu masura, ca sa ne iasa totul ca la carte..

Horoscop 2016 BERBEC – O sa puteti pune in practica o idee de afaceri si veti da si de sustinerea financiara, or sa se vada rezultatele din toamna incolo.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa cheltuiti o suma mare de bani, poate faceti niste investitii in locuinta sau va luati o masina noua ori veti achita niste cursuri speciale.

Horoscop 2016 GEMENI – Or sa va reuseasca demersurile care tin de latura profesionala, dar relatia cu sefii trebuie perfectata din mers, c-apar, totusi, niste blocaje in comunicare.
Horoscop 2016 RAC – O sa petreceti mai mult timp cu grupul, in afara orelor de program, poate ati descoperit un hobby sau iesiti mai des cu fratii, surorile, si cu prietenii, pe-afara.

Horoscop 2016 LEU – Schimbari de tot felul sau una si buna! Poate veti lucra altundeva sau va mutati la alt domiciliu, e ceva care o s-aduca multe noutati in viata voastra.
Horoscop 2016 FECIOARA – Pot aparea diverse urgente: sa facem niste plati, sa semnati acte fara de care nu puteti face nicio miscare sau vi se cere ajutorul si-o sa fiti prompti in replica.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa realizati lucruri frumoase alaturi de colegi, anturajul e stimulativ si o s-aveti ce face si in timpul liber, poate descoperiti o activitate deconectanta.
Horoscop 2016 SCORPION – Pana sa aveti parte de certitudini in dragoste, poate mai lucrati un pic la increderea in voi, sa nu va mai dea peste cap orice vorba sau gest al partenerului.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate solutiona o problema legata de o locuinta pe care vreti s-o vindeti sau in care vreti sa va mutati ori trebuie s-o zugraviti, sa faceti unele reparatii pe-acolo.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Un castig, poate fi ceva care sa va ia prin surprindere, sa vi se fi aprobat un proiect mai vechi sau sa se pronunte o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra.

Horoscop 2016 VARSATOR – Voua or sa va reuseasca demersurile care tin de latura profesionala, veti primi atat aprecieri din partea superiorilor, cat si bani, la un moment dat daca nu imediat.
Horoscop 2016 PESTI – Se pare c-o sa functionati perfect in cadrul unui grup, toata lumea va pune umarul la treaba si o sa atingeti o performanta la care visati demult.
Horoscop Azi 18 August 2016