Horoscop Azi 18 Aprilie 2018 Apr18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Aprilie 2018

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră.E vremea noilor începuturi şi avem resurse, ştim ce ne dorim şi cum să obţinem lucrurile care ne-ar face fericiţi. Intuiţia funcţionează şi-o să apelăm la ea.Vibraţia zilei este 9 şi o să ne raportăm şi la cei din jur atunci când o să facem nişte alegeri.

BERBEC – O întâlnire neaşteptată, apare cineva care credeaţi că v-a uitat, dar intenţiile de a forma un cuplu stabil n-au dispărut. Aveţi o energie debordantă şi puteţi face multă treabă, să-ncepeti proiecte noi şi să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră personală, să vă gândiţi la traiul în doi.
TAUR – Se poate să vă-ndrăgostiți până peste urechi de cineva care se pliază pe felul vostru de a fi şi o să puteţi fi împreună. Se poate s-aveţi o revelaţie şi să ştiţi cum puteţi salva o relaţie, să vă corectaţi un defect ca să mergeţi mai departe cu acea persoană pe care chiar o iubiţi.

GEMENI – Prietenii se strâng deja în jurul vostru şi o să vă faceţi program după serviciu şi în week-end, să petreceţi un timp împreună. O să primiţi o ofertă să lucraţi în altă parte, poate plecaţi din oraş, din ţară, poate vă faceţi curaj să-ncercaţi şi alt domeniu şi să vă şi placă.
RAC – Poate-ati pus capăt unei stări conflictuale cu partenerul de cuplu, acum veţi fi mult mai toleranţi, înţelepţi şi o să vă-nțelegeți. Se poate să daţi concurs ca să ocupaţi un post de conducere, să luaţi un salariu mai mare şi să treceţi într-o altă clasă valorică, pentru c-aţi muncit mult s-ajungeţi aici.

LEU – O să vă ia prin surprindere invitaţia la o cină romantică, sau într-o escapadă turistică, la sfârşit de săptămâna – poate fi palpitant! O să folosiţi banii pe care i-aţi pus la secret – ca să luaţi ceva aparatură pentru casa, poate copiii v-au rugat ceva şi o să le-mpliniti dorinţă, pentru că le-oti fi promis diverse lucruri.
FECIOARĂ – Poate o să vă modificaţi programul de lucru să nu mai pierdeţi mult timp pe drum, ci să petreceţi mai mult timp cu familia şi cu prietenii. Poate-o să semnaţi, în sfârşit, un contract de colaborare şi-o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii, o să fie o lejeritate financiară de care chiar aveţi nevoie.

BALANŢĂ – O să-şi facă, o să vedeţi, curaj, să vă scoată la o cafea cineva care-şi face speranţe c-aţi putea fi din nou, împreună. O s-aveţi o discuţie deschisă cu un angajator şi o să renunţaţi la lucrurile care sunt în defavoarea voastră, şi cu un ton potrivit, o să le obţineţi cu siguranţă.
SCORPION – Se poate să vă refaceţi şi voi viaţă sentimentală, s-aduceţi pe lume un copil, să aveţi cu cine împarţi bucuriile. Vă pregătiţi de o relansare pe scenă socială şi-or să fie nişte oameni care să vă dea o mână de ajutor, poate pentru că şi voi le-aţi fost de mare folos cândva.

SĂGETĂTOR – Poate vi se plătesc orele suplimentare, apar din mai multe surse nişte bani care or să vă salveze din nişte situaţii delicate. Se-anunţa nişte beneficii, un spor în casă, poate va mai ajută cineva la treabă, partenerul face şi el cumpărături, aduceţi şi mai mulţi bani, o să vă meargă mai bine.
CAPRICORN – Poate mai încercaţi cu servisul, să reparaţi maşina, şi dacă nu se mai poate cereţi un împrumut bancar să vă luaţi alta. Păreţi şi mai motivaţi să luptaţi pentru un titlu, să vă luaţi o casă, o maşină, poate apariţia unui copil o să vă dea acea energie să schimbaţi ritmul de viaţă.

VĂRSĂTOR – Vi se dă ok-ul pentru o activitate care să vă destindă, să vă pună şi mintea şi sufletul la contribuţie. O să vă bucuraţi de sosirea cuiva şi de veştile bune pe care vi le-aduce şi o să vă faceţi programul în funcţie de timpul liber al acestei persoane.
PEŞTI – O să ieşiţi mai des pe la evenimente şi o să cultivaţi de data asta relaţiile, nu că pân-acum, o să ieşiţi la socializare. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să puneţi toate resursele la bătaie ca să vă asiguraţi succesul, să treceţi într-o etapă superioară.