Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 18 Aprilie 2016

Horoscop zilnic 18 aprilie 2016. Astazi, Leii primesc mariri de salariu, iar Fecioarele se apropie ci pasi repezi de logodna. O sa primim vesti, daruri, bani, confirmari pe care le-asteptam cine stie de cand, poate de 12 sau de 24 de ani sau de-o luna, pentru ca luna poate aduce toate astea, ce-i drept, nu singura.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate cumparati diverse lucruri in rate si va puneti casa la punct, mai luati una-alta si de-mbracat, sa fiti pregatiti cu tot ce trebuie de sarbatori. Se-ntampla ceva nou si bun – sau asa ar trebui – la serviciu si sa va bucurati de bani, prestigiu si o mai mare libertate de manifestare; vi se iau in considerare ideile.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa aflati un raspuns de la vreo agentie turistica si sa stiti care e destinatia, care sunt costurile ca sa plecati in vacanta. Poate vi se aproba o cerere, sa dati drumul unui proiect si sa va relansati intr-o cursa profesionala de succes si-n care sa va puneti amprenta creativa, inspiratia..

Horoscop 2016 GEMENI – Poate faceti rost de bani sa achitati sejururile intr-o statiune de agrement de 1 mai sau cand o s-aveti voi zile libere. Va interesati de o casa in care sa va mutati sau v-apucati de zugravit, reamenajat interiorul sa fie totul nou si curat, asa cum se obisnuieste de Paste.
Horoscop 2016 RAC – O sa mai faceti inca un pas spre reinnodarea unor relatii care se racisera; pot fi din cele de rudenie. O reusita in planul legalizarilor, vi se vor semna in sfarsit niste acte, in baza carora puteti face o investitie, va puteti misca, sa plecati in strainatate in vacanta, sa munciti sau la studii.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa luati niste bani din urma sau sa vi se mareasca salariul, sa va mearga mai bine din punct de vedere financiar. Se poate sa semnati o prelungire de contract si sa luati acei bani pe care vi i-au promis de la-nceput angajatorii, sa va definitivati pozitia la slujba.
Horoscop 2016 FECIOARA – O rezolvare in planul sanatatii, un tratament si-a facut efectul sau poate abia acum vi s-a facut programare pentru niste investigatii medicale, ample. O veste mult asteptata, o prezenta care sa va insufle optimism, poate v-apropiati de o logodna, o casatorie, sau de postura de parinti, iar unii dintre voi-bunici.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa mai ungeti pe ici pe colo relatia de cuplu care cam scartia de ceva vreme, sa mergeti in aceeasi directie. Ati putea duce tratative cu niste parteneri de afaceri, sa faceti cumva sa va mearga si mai bine pe linia asta, sa castigati banii de care-aveti atata nevoie.
Horoscop 2016 SCORPION – Va-ntelegeti mai bine in perioada asta cu cei tineri angajati, colaboratori si o sa repurtati un succes de grup care sa va ridice cota valorica. Va mai ganditi daca este momentul sa va asociati cu cineva, in vederea unei colaborari sau lasati pentru la toamna sau dupa concediu.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Buna comunicare in sfera amoroasa si veti ajunge la alt nivel de intelegere, fara vorbe, din gesturi si priviri. Se observa un succes in plan social, poate v-ati facut remarcati printr-o activitate, un produs, bine primite de cei carora li se adreseaza.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Va asociati cu niste oameni care vor pune umarul serios la treaba si veti face performanta impreuna. Ati putea legaliza niste acte, dar o sa mai faceti niste drumuri, sa umblati dupa adeverinte, sa aduceti duplicate ba chiar sa le autentificati, pe unele, la dosar.

Horoscop 2016 VARSATOR – Vi se poate aproba un credit bancar si va luati ce va trebuie pentru casa, iar unii dintre voi o sa cumparati o locuinta. Se vine cu o oferta de lucru si o sa analizati situatia, va consultati si cu ai vostri si vedeti ce merita si ce nu, ca sa nu trebuiasca sa va sacrificati familia.
Horoscop 2016 PESTI – Poate bateti palma cu un partener de afaceri sa munciti la un proiect de timp liber, sa va dublati salariul, daca se poate. Se poate sa primiti vreo lauda din partea sefilor, poate vi se recunosc niste merite, luati si vreo prima, fie ea si de Paste si o sa vi se para ca n-ati muncit pe degeaba.
Horoscop Azi 18 Aprilie 2016