Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Septembrie 2015

Capricornii primesc bani, iar Berbecii au parte de o schimbare radicala. Rezolvari azi sau mai bine zis de azi incolo, pentru ca mercur incepe sa mearga – aparent – inapoi, pana pe 9 octombrie, timp in care o sa deznodam toate situatiile incalcite.Vibratia zilei este 8 si e bine sa cheltuim cu masura banii.

Horoscop 2015 BERBEC -Ati putea prelungi un contract si sa mergeti in paralel si cu alt job, o colaborare ca sa aveti din ce sa platiti ratele. Sunteti pe punctul de a face unele schimbari in viata voastra poate va cumparati casa, masina, incepeti niste cursuri, chiar si in strainatate la o adica.

Horoscop 2015 TAUR -Intalnire cu cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa simtiti cat de sincera e acea persoana si daca e de facut echipa sau nu. Se poate sa incasati niste bani si sa intrati la cheltuiala pentru ca se iveste ocazia sa luati o piesa de mobilier sau altceva pe care-l cautati demult.
Horoscop 2015 GEMENI -Se pot lamuri niste aspecte care tin de viata de cuplu si o sa va fie mai usor, in relatie, de-aici incolo. Poate gasiti prilejul sa-i cereti sefului o marire de salariu sau sa va treaca pe alt post, sa faceti schimb de tura, ceva care v-ar oferi satisfactii profesionale.
Horoscop 2015 RAC -O invitatie in oras, poate face un coleg cinste cu un suc, o cafea, va duceti la film sau la o plimbare. Strangeti bani ca sa puteti cumpara ceva util pentru casa, ca aveti nevoie de un plus de confort, poate copiilor le pregatiti, le mobilati camera si multe altele.
Horoscop 2015 LEU -Se poate sa reinnoiti un abonament la o sala de sport sau o legitimatie sa fiti conectati la un domeniu de interes. Poate va trebui sa duceti niste acte in plus la scoala sau ca sa va angajati undeva, ori la banca, sa vi se aprobe un credit sau sa depuneti niste bani intr-un cont.
Horoscop 2015 FECIOARA -Ati putea revizui un contract si sa cereti niste bani in plus, sa fiti incantati de unele avantaje pe care le-ati obtinut dupa lungi insistente. O sa aflati unde s-au blocat niste bani, cu cine trebuie sa luati legatura ca sa vi-i luati si cum sa mentineti controlul in privinta banilor care intra si ies.

Horoscop 2015 BALANTA -O sa amanati o plecare sau semnarea unui contract, poate va inscrieti la alta disciplina de studiu sau sa practicati un sport. Posibila instiintare ca aveti de platit o taxa, o factura, pare sa fie o restanta despre care vi s-a spus in timp util, ca sa nu platiti cat nu face.
Horoscop 2015 SCORPION -O problema de suflet se poate rezolva, scapati de ea, daca vorbiti cu cine trebuie, un prieten, un psiholog. O sa reapara acele probleme de sanatate care v-au zgandarit cu ceva timp in urma si pe care, din anumite motive nu le-ati luat in seama, acum insa trebuie.
Horoscop 2015 SAGETATOR -O iesire in lume v-ar pune in contact cu oameni care o sa va incurajeze niste initiative care o sa va aduca succes. Noi provocari in sfera – cariera – lucrurile se leaga frumos si poate veti fi pusi intr-o postura diferita care o sa vi se potriveasca.
Horoscop 2015 CAPRICORN -Va intra bani in cont si o sa aveti pentru taxele scolare si restul chestiunilor si o sa va descurcati fara probleme. Vi se schimba programul de lucru, de studiu, poate va trebui sa va descurcati cu scoala, gradinita copiilor si sa gasiti solutii, in acest sens.
Horoscop 2015 VARSATOR -O sa primiti un raspuns de la o institutie care va da ok-ul pentru o angajare, sau ca sa urmati cursurile unei scoli, a unei facultati. Ati putea primi de la banca suma de bani de care-aveti nevoie si o sa dati avansul pentru o casa ori pentru masina, ceva scump.
Horoscop 2015 PESTI -Va puteti reface o casnicie, o relatie amoroasa, o sa aveti curajul s-o luati de la zero, daca nu se mai poate altfel. Poate cereti amanarea unei datorii si veti avea parte de clementa, o sa va achitati de ea atunci cand s-o putea, o sa cadeti la o intelegere.

Sursa: http://stirileprotv.ro