Horoscop Azi 17 Octombrie 2017 Oct17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Octombrie 2017

Horoscop 17 octombrie 2017. Zodia care are discuții aprinse cu partenerul de cuplu.Horoscop prezentat de Neti Sandu. Or să ne ia prin surpindere veştile, deciziile unora, poate chiar şi ale noastre or să pară nefireşti, dar e clar că au stat acolo, mult la macerat.Vibraţia zilei este 8 şi să ne păzim bine de tot banii, să nu-i cheltuim cu furie.


BERBEC – O s-ajungeţi la o înţelegere după nişte discuţii aprinse cu partenerul de cuplu şi o să respectaţi angajamentele pe care vi le-aţi luat. Cineva cu care aţi avut o relaţie sentimentală va caută în speranţa c-aţi mai putea încerca s-o luaţi de unde rămăseserăţi.
TAUR – Aţi avea de luat nişte bani, de la serviciu în principiu, şi poate prelungiţi un contract, va reconectati la un proiect, o colaborare. Poate pregătiţi ceva delicios, că de obicei, şi-i chemaţi pe prieteni pe la voi să schimbaţi o părere, să povestiţi de-ale voastre.


GEMENI – Relaţia de cuplu promite să fie şi mai stabilă şi o să puteţi deveni părinţi, să fiţi o familie dacă totul o să fie perfect. O nouă dragoste la orizont, poate va fi cel mai bun lucru care vi se putea întâmplă şi să va meargă bine pe toate planurile.
RAC – Poate va trebui să daţi o fugă în alt oraş că să le daţi de capăt fie unor probleme de serviciu, fie unor chestiuni care ţin de relaţia voastră sentimentală. Sfera amoroasă e receptivă la nou, şi dac-apare cineva o să fiţi pe recepţie să vedeţi în ce măsură va puteţi înţelege cu acea persoană.


LEU – Se pare c-aţi luat o decizie referitoare la prelungirea unui contract, poate-l reziliaţi şi deschideţi un nou capitol în sfera afacerilor. Poate vin nişte prieteni din străinătate sau de prin ţară, dorm la voi o zi , două şi o să va petreceţi frumos timpul împreună, se pare.
FECIOARĂ – Poate plecaţi cu treaba prin împrejurimi, dacă nu cumva o să treceţi şi graniţa să faceţi rost de ce-aveţi nevoie pentru voi, pentru serviciu. Sunteţi pe picior de plecare şi-o să daţi o fugă pe la rude şi prieteni dacă nu e o petrecere de la care nu puteţi lipsi sub nicio formă.


BALANȚĂ – Se poate să va îndrăgostiţi de cineva care să vi se pară omul ideal şi să va facă să uitaţi cât de greu v-a fost în anumite perioade ale vieţii. E o sărbătoare, o zi de naştere, de botez, de căsătorie religioasă şi o să chefuiţi, o să fie o atmosferă de notă zece.
SCORPION – Se poate să daţi un test, un concurs, nişte competenţe ca să ocupaţi o funcţie de conducere sau să treceţi pe alt post. E cineva în anturajul vostru care vrea să va atragă atenţia, să-i remarcaţi calităţile căa să va doriţi să fiţi în relaţie cu această persoană.


SĂGETĂTOR – Întâlnire de suflet şi poate veţi lua o decizie referitoare la viaţă de cuplu, în sensul că aţi putea deveni o familie. Poate va găsiţi o activitate de timp liber în care să va puteţi exprimă, să serviţi şi o cauza, să le veniţi în ajutor unor oameni.
CAPRICORN – Vă invită cineva o cină romantică, poate are ceva important să va spună şi poate şi voi aşteptaţi un astfel de prilej să vorbiţi, să vă confesaţi. E posibil să ajungeţi într-un spaţiu de agrement să le faceţi o bucurie celor mici, poate mai vin şi alţi părinţi cu copiii.


VĂRSĂTOR – Poate vă pregătiţi să faceţi pasul cel mare spre căsătorie şi daţi sfoară-n ţară să va mai ajute prietenii, rudele, cunoştinţele. Îi puteţi scoate la o cafea pe cei care vin cu o propunere de afacere, să discutaţi mai lejer, fără protocol şi poate obţineţi mai multe.
PEŞTI – O discuţie între patru ochi cu fiinţă iubita o să v-ajute să dezamorsaţi un conflict mocnit şi-o să va puteţi înţelege mult mai bine. Poate recuperaţi nişte bani sau cadeţi la pace cu un fost partener de viaţă şi va primiţi înapoi bunurile pe care vi le reţinuse c-oţi fi plecat de-acasă.