Horoscop Azi 17 Mai 2016 May17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Mai 2016

Horoscop 17 mai 2016. Astazi, Berbecii incaseaza niste bani neasteptati, iar Balantele primesc vesti bune.O sa putem repara niste lucruri pe care le-am facut la repezeala, pe unele chiar le-am omis si daca vrem sa avem parte de reusite, e bine sa facem totul asa cum trebuie.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa incasati niste bani si s-aveti pentru o escapada turistica la sfarsit de saptamana, sa revedeti niste oameni dragi. Puteti insista pe langa sefi sa va acorde un plus salarial, sa va asigure aparatura super-performanta, sa va trimita la o specializare, ori sa va luati cateva zile de concediu.
Horoscop 2016 TAUR – Poate reusiti sa dati drumul comunicarii, sa spuneti ce-ati vrea si ce va deranjeaza, ca sa se detensioneze atmosfera de-acasa. O sa puteti rezolva multe lucruri, dintre cele pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si o sa respirati usurati c-o sa puteti trece la alt nivel, sa-ncepeti lucruri noi.

Horoscop 2016 GEMENI – Cineva pe care nu l-ati putut uita va cauta, semn ca nici acea persoana nu v-a scos din suflet si mai exista speranta sa puteti fi impreuna. Parca-ncep sa se lumineze cateva aspecte care tin de sanatate, de starea psihica, emotionala, intelegerea cu partenerul de cuplu va aduce un echilibru.
Horoscop 2016 RAC – Apar niste schimbari pe-acasa, poate va mutati, sau scoateti mobila veche si o inlocuiti cu una noua si mai si zugraviti. O sa fie mai mult de lucru la serviciu in perioada asta, dar tot de-aici pot veni si satisfactiile profesionale si banii de care-aveti atata nevoie.

Horoscop 2016 LEU – Poate vi se mulțumeste cumva pentru c-ati incheiat cu bine o lucrare, c-ati facut vanzare buna si e laudabil. Se pare c-o sa fiti invitati pe la diverse mondenitati, poate plecati si din localitate, prindeti si week-end-ul pe-acolo, mai ales daca e vreo nunta la care vreti sa va duceti.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se pare c-ati strans ceva bani pentru taxe, asigurari si ce se mai impune in perioada asta, ca va expira vreo polita poate, de asigurare. Vi se poate autentifica un act si sa vindeti, sa cumparati ceva, sau sa intrati in posesia unor bunuri, dupa pronuntarea unei sentinte judecatoresti – definitiva si irevocabila.

Horoscop 2016 BALANTA – Prezenta cuiva o sa va aduca un plus de optimism, poate v-apropiati de legalizarea relatiei cu aceasta persoana. O veste buna c-ati luat un examen, c-ati trecut cu bine de un interviu, veti fi angajati si n-o sa mai duceti lipsa de bani, o sa fie o relaxare din punct de vedere financiar.
Horoscop 2016 SCORPION – Revine cineva cu gand de impacare si poate va retrageti o plangere sau renuntati la un proces de divort. Ati putea regla o situatie contractuala si sa va consolidati statutul de la slujba, din societate, sa stiti pe ce treapta va aflati.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Poate i-a venit randul masinii, s-o schimbati, va luați alta, noua sau la mana a doua, daca n-o mai puteti repara. O sa dedicati mai mult timp si veti aloca si bani activitatilor gospodaresti, angajati o firma ca sa va reamenajeze interiorul sau gradina, terasa.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se contureaza o suma de bani si o s-aveti cu ce sa iesiti la un suc, o cafea cu prietenii sau in doi. Viata voastra se poate schimba cu totul in bine, daca o sa ascultati glasul intuitiei si o sa dati curs unei oferte care sa vi se potriveasca manusa.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate va pregatiti de niscaiva musafiri care vin din provincie sau din alta tara si or sa stea cateva zile ca sa rezolve niste probleme. Se poate sa faceti o investitie, sa vi se faca si niste reduceri serioase si sa rulati acei bani pe care i-ati strans de-a lungul timpului.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa va tenteze cineva cu o colaborare, sa lucrati in paralel cu serviciul si va asigurati un surplus financiar. O sa fie mult mai clar ce se-ntampla cu relatia voastra sentimentala, daca puteti face casa buna impreuna sau asteptati pana la toamna, poate concediul va aduce noutati favorabile.
Horoscop Azi 17 Mai 2016