Horoscop Azi 17 Iulie 2017 Jul17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Iulie 2017

Horoscop 17 iulie 2017. Fecioarele reiau o poveste de dragoste, iar Pestii fac rost de bani.Pot aparea situatii neprevazute si sa trebuiasca sa luam pe loc niste decizii, c-asa va fi conjunctura. De aceea e bine sa fim pe faza sa nu ne hazardam, ca sa n-avem ce regreta.Vibratia zilei este 8 si sa nu dam banii aiurea, pe toate nimicurile, si sa n-avem cand om pleca in concediu.


BERBEC – E posibil sa va treziti cu o noua pasiune, sa nu stiti pur si simplu cum s-au petrecut lucrurile si sa va hraniti cu endorfine in perioada asta. O sa va faceti timp si pentru preocuparile deconectante, va-ntalniti cu prietenii in afara orelor de program, la o cafea, sa practicati un sport, sa va destindeti.
TAUR – Poate aranjati o revedere cu rudele si cu prietenii la sfarsit de saptamana sa va bucurati de succesul unor veri, nepoti, unii poate se casatoresc. Poate angajati niste oameni sa va repare sau sa instaleze ceva pe-acasa, si sa va puneti casa la punct, sa puteti pleca si voi cateva zile la odihna, sa va refaceti.


GEMENI – Se poate s-aveti de dat vreun examen, sau emotiile or fi pentru copiii vostri, care au de sustinut examen, concurs, teste, in perioada asta. Se poate sa gasiti bilete de minivacanta la un pret rezonabil si sa plecati in cateva reprize, daca nu o sa va puteti duce intr-un concediu mai lung, din cine stie ce motive.
RAC – Vi se ofera sansa sa mai lucrati ceva in particular ca s-aveti bani de concediu sau sa-i trimiteti pe copii in excursii, in tabere. S-ar putea sa va acapareze treburile de serviciu si sa faceti niste drumuri ca sa rezolvati probleme personale si-o sa fie epuizant, dar cu succes.


LEU – O sa perfectati niste acte care v-au dat de furca o buna bucata de vreme si o sa scapati de niste griji, ca sa puteti pleca in vacanta. Se pare c-o sa va recapatati niste drepturi, poate va mutati la alt serviciu, ori in casa noua, daca nu cumva o fi proaspat renovata, sau mobilata.
FECIOARA – Se poate sa reluati o poveste de dragoste de-acolo de unde ati lasat-o si sa va descurcati mult mai bine de data asta. O sa cheltuiti niste bani, dar e posibil sa va si intre o suma care sa va echilibreze bugetul si n-o sa trebuiasca sa va imprumutati dupa concediu.


BALANTA – Poate va asociati cu niste oameni in vederea unei colaborari si o sa mentineti ritmul, sa va descurcati frumos. Apar tot felul de situatii care se cer urgent rezolvate si o sa dati zor sa va achitati – onorabil – de toate provocarile ca sa puteti da drumul noilor initiative.
SCORPION – Se-anunta o intrunire colegiala ca sa va puneti de acord in anumite privinte sa mearga totul struna atat la serviciu, cat si in zona colaborarilor. Se contureaza niste bani cu care o sa va achitati datoriile lunare si o s-aveti de concediu, iar dupa ce va-ntoarceti gasiti voi o varianta de-ntretinere.


SAGETATOR – Se pare c-o sa-i veniti de hac unei probleme de sanatate si o sa dati un randament mult mai bun la slujba c-o sa fiti in forma. Va pregatiti de o plecare in concediu si sunteti presati de timp, aveti multe pe cap si cu buna vointa o sa le rezolvati pe toate in timp util.
CAPRICORN – Poate aveti de legalizat niste acte, buletin, pasaport, o imputernicire, copii dupa certificat de nastere, de casatorie si-o sa le dati de capat. Puteti incepe proiecte noi care sa atraga atentia lumii asupra voastra, sa primiti contracte pe bani mai multi, sa va asigurati mai mult decat strictul necesar.


VARSATOR – Se iveste ocazia sa luati cate ceva pentru casa, poate mobilati interiorul, va mutati in casa noua, unii dintre voi. E posibil sa fie o perioada incarcata la serviciu si sa dati zor sa fiti cu toate planurile – la zi – c-o sa plecati in concediu si sa lasati totul in buna regula.
PESTI – Poate va asociati cu cineva ca sa mai castigati o suma de bani, sa aveti pentru toate cheltuielile din perioada asta. Se contureaza o suma de bani si o sa va descurcati cu cheltuielile, o sa va faceti planuri si de vacanta, sau macar intr-un week-end sa dati o raita pe la mare sau la munte.