Horoscop Azi 17 Iulie 2016 Jul17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Iulie 2016

Horoscop 17 iulie 2016. Leii isi descopera persoana iubita, iar Capricornii vor participa la un eveniment festiv.Avem energie, stim incotro s-o directionam si poate pornim cu cei dragi intr-o escapada turistica primprejur, prin tara ori chiar mai departe, sa ne hranim sufleteste.Vibratia zilei este 8 si poate ne abtinem de la cumparaturi costisitoare.

HOROSCOP 2016 BERBEC – E posibil sa va scoata cineva la masa in oras si sa va faceti unele confidente si-o sa rupeti astfel niste taceri apasatoare. Cineva pe care nu l-ati mai vazut demult va cauta, va da intalnire in oras, sa va puneti la curent cu ultimele noutati din viata fiecaruia dintre voi.
HOROSCOP 2016 TAUR – Se poate sa primiti ceva in dar de la cineva drag si, printre altele, sa dati si de niste promotii pe la magazine sau la un centru de relaxate, la spa. O zi perfecta pentru distractie, sa practicati un hobby, sa faceti sport sau orice v-ar deconecta, ca sa va mai ganditi si la sufletul vostru.

HOROSCOP 2016 GEMENI – Poate luati in fuga un cadou si va duceti intr-o vizita chiar in afara localitatii, la aer curat, poate faceti o drumetie. O revedere emotionanta, se-ntoarce dupa o lunga absenta cineva cu care in ca mai sperati sa fiti impreuna si vedeti ce se poate face.
HOROSCOP 2016 RAC – Poate va dati intalnire cu cineva care o sa uneasca familia, poate veti fi impreuna mai des la masa de duminica. O sa va bucurati de prezenta unor oameni care au vesti bune pentru voi si o sa puteti desfasura activitati comune care pot avea legatura cu serviciul si cu latura personala.

HOROSCOP 2016 LEU – O sa strangeti randurile cu prietenii ca sa mergeti la piscina sau la mare, sa practicati un sport de agrement. Semne bune in sfera sentimentala la voi si o sa intalniti omul visurilor voastre sau v-ati convins, odata in plus, ca vreti sa ramaneti pana la sfarsitul vietii cu fiinta iubita.
HOROSCOP 2016 FECIOARA – Poate faceti o discutie pe marginea unui schimb de locuinta, sa vedeti daca si partenerul mai vrea sa va mutati sau i-a trecut. Poate dati o fuga la rudele care locuiesc nu prea departe de orasul vostru, sa zicei cuiva un La multi ani, sa va bucurati de un succes de familie.

HOROSCOP 2016 BALANTA – Poate faceti cumva sa devina mai calda, apropiata relatia cu una dintre rudele la care tineti foarte mult, dar care s-a cam distantat. Va invita cineva la o zi de nastere, sau o fi un alt moment festiv si-o sa va distrati pe cinste, o sa refaceti si grupul de prieteni, in care mai adaugati noi membri.
HOROSCOP 2016 SCORPION – Se poate sa va invite cineva la masa, in oras, mai schimbati o impresie, va faceti niste planuri cu bataie lunga despre viata in doi. O iesire in lume v-ar mai pune la curent cu noutatile de prin lumea mondena, o sa stiti care sunt tendintele din mai multe sectoare de viata si veti lua niste decizii.

HOROSCOP 2016 SAGETATOR – Pareti deschisi unei relatii sentimentale si o sa vreti sa va intemeiati o familie daca sunteti siguri – si sa va bucurati de avantajele vietii in doi. Se anunta o zi splendida, va aventurati spre mare sau spre munte si o sa luati cu voi doar amintirile placute, sa combateti orice urma de pesimism.
HOROSCOP 2016 CAPRICORN – O sa luati parte la un motiv festiv, poate fi o ceremonie religioasa se casatoresc niste prieteni si o sa chefuiti pana spre dimineata. O sa va bucurati de vizita cuiva la care tineti si poate va hotarati sa plecati impreuna intr-o vacanta, macar 2, 3 zile departe de casa v-ar remonta.

HOROSCOP 2016 VARSATOR – O iesire in societate, la un eveniment monden o sa va tina in priza, sa va reconectati la relatiile pe care le-ati cam dat uitarii. Poate dati o raita prin imprejurimi sa stati la un gratar cu rudele, cu prietenii, sa mai puneti la cale una, alta pentru o nunta, un botez programate mai spre toamna.
HOROSCOP 2016 PESTI – Se poate sa primiti aprecieri din partea unor prieteni sau chiar a unui juriu, luati un premiu, fie el si onorific. Apar noutati care sa va dea sperante de mai bine in plan personal, poate ati ajuns la concluzia ca vreti sa va casatoriti sau ca e momentul sa va mutati.
Horoscop Azi 17 Iulie 2016