Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Ianuarie 2016

Fecioarele pun la cale un eveniment important, iar Scorpionii merg la o cina romantica. O sa avem prilejul sau poate-l cream, daca nu apare de la sine, ca sa reparam o prietenie, o poveste de dragoste, un parteneriat de afaceri, sau ca sa ne-ntelegem mai bine cu cei din familie.Vibratia zilei este 8 si e bine sa apreciem adevarata valoare a banilor.
Horoscop 2015 BERBEC – E posibil sa mai dati o sansa unei relatii sentimentale si pana la toamna o sa vedeti daca e ceva de viitor sau nu. Se observa o cheltuiala ca sa-i scoateti pe ai vostri pe undeva, sa mai uitati de stresul zilnic sa adunati rezerve de energie pozitiva.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate s-aveti o explicatie cu cineva cu care n-ati fost de acord la un moment dat si sa se destinda relatia. Poate pregatiti diverse sofisticarii culinare pentru musafirii de diseara, faceti o tratatie fie de ziua cuiva din familie, fie sarbatoriti altceva si vreti sa fiti inconjurati de oameni dragi.
Horoscop 2015 GEMENI – Cineva de la drum se invita la voi si poate faceti o rezervare la un restaurant, luati bilete la un spectacol si o sa iesiti pe la mondenitati impreuna. Intrevedere cu cineva de care depinde fericirea voastra, poate urmeaza sa va casatoriti, sa va luati casa si sa deveniti parinti.
Horoscop 2015 RAC – Va scot niste prieteni la o plimbare, poate e vreo sindrofie si e posibil sa primiti un cadou sau dati de reduceri pe la magazine. O sa luati parte la o ceremonie religioasa, va duceti la nunta cuiva,sau poate niste prieteni isi boteaza copilul ori isi reinnoiesc juramintele de casatorie parintii.
Horoscop 2015 LEU – Ca sa combateti o stare de oboseala sau ca sa scapati de tensiunile care plutesc in aer, in casa, o sa iesiti la o plimbare. Un eveniment festiv la voi in familie, poate si-a gasit cineva un job, a avut vreo reusita la scoala, la examene si o sa fie o stare de veselie, toata lumea fericita.

Horoscop 2015 FECIOARA – O ruda apropiata isi face drum pe la voi si o sa puneti la cale un eveniment de familie, poate fi chiar nunta voastra. Se poate sa va treziti cu un mesaj de la niste oameni de afaceri care vor sa lucrati impreuna la un proiect care pe voi, in mod sigur, v-ar ajuta.
Horoscop 2015 BALANTA – Or sa va invite niste prieteni la o cafea, un fursec si-o sa fie un schimb emotional care sa va destinda sufleteste. O sa cheltuiti niste bani ca sa le oferiti alor vostri ce si-au dorit sa faceti cumva sa va destindeti ca sa aveti resurse proaspete de maine-ncolo, sa rezistati la serviciu.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa va invite cineva la o cina romantica si sa fie un foarte bun prilej sa spuneti ce va deranjeaza si-ati vrea sa se schimbe. Un moment special in viata voastra, vine cineva de care depinde viitorul vostru, al familiei si va fi liniste si armonie de-acum incolo la voi acasa.
Horoscop 2015 SAGETATOR – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care sa va atasati sufleteste si ramane de vazut daca puteti forma un cuplu stabil. O stare de bine, un moral ridicat, lucrurile frumoase vin spre voi, chiar cu intarziere, aici Saturn e de vina, dar important e ca sunteti pe o panta ascendenta.

Horoscop 2015 CAPRICORN – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa fiti nedespartiti si o sa va mearga mult mai bine decat ati dus-o in ultimii ani. Ati putea primi un accept, il primiti pe e-mail si pregatiti-va sufleteste sa-ncepeti o viata noua, sa va puneti in valoare diverse calitati.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa va duceti intr-o vizita, sa ziceti cuiva “La Multi Ani” si sa reconfigurati o relatie, fie ea si de grup. Noutati in dragoste: invitatia pe care-o asteptati va sosi si o sa iesiti la plimbare, sau vine acel cineva in vizita, daca n-o sa va duceti voi la el, ea.
Horoscop 2015 PESTI – Poate vin pe la voi niste prieteni de prin alte zone geografice si o sa petreceti cateva ore minunate impreuna. O s-aveti probabil mai multa grija de familie, de rudele apropiate care nu se simt prea bine, poate are cineva nevoie de un medicament sau de o vorba buna doar.

Horoscop Azi 15 Ianuarie 2016