Horoscop Azi 17 Decembrie 2017 Dec17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Decembrie 2017

Horoscop 17 decembrie 2017. Sagetatorii ies in oras la o cafea, iar Berbecii vor cheltui mai multi bani decat s-au asteptat.O zi reusita! Se pare c-o s-avem mai mult curaj sa infruntam o situatie pe care am tot evitat-o, sa avem o explicatie sincera cu cineva la care tinem si pe care nu vrem sa-l pierdem si o s-avem de castigat. E momentul nostru de adevar.Vibratia zilei este 9 si o sa-i intelegem mult mai bine pe cei de langa noi, pentru ca ne dorim acest lucru!

Horoscop 2017 BERBEC – Poate o sa cheltuiti ceva mai multi bani pe cadouri, in contul primei de Craciun sau al suplimentelor pe care le veti primi.
Horoscop 2017 TAUR O sa va mobilizati din mers sau o porniti la drum spre una dintre destinatiile preferate, o vila, o cabana, spre o partie de schi din alta tara.

Horoscop 2017 GEMENI – Se poate sa primiti un cadou, un premiu, o sa se vorbeasca de bine despre voi, dar lucrurile se schimba apoi de la o zi la alta.
Horoscop 2017 RAC – Se poate sa va duceti la o ceremonie, se casatoreste vreun prieten, isi boteaza copilul sau e o zi aniversara.

Horoscop 2017 LEU – O sa cheltuiti cu mare frenezie banii, mai ales dac-ati gasit cele mai potrivite cadouri sa-i uimiti pe cei dragi voua.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa va conversati pe net, la telefon, dar e posibil sa va si intalniti in carne si oase cu cineva care vrea sa fiti impreuna.

Horoscop 2017 BALANTA – Le-ati ramas datori unor nasi sau fini cu o iesire la plimbare, la un film, la meci, la masa si le faceti cinste.
Horoscop 2017 SCORPION – O sa puteti aplana un conflict, sa cultivati armonia in relatia de grup pentru ca s-au cam incins spiritele.

Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa va scoata cineva in oras, la cafea, la o plimbare, sa luati o gura de aer sa va aerisiti, sa va destindeti.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Intrati la cheltuiala poate pentru ca nimeriti toate acele lucruri de care-aveti nevoie, daca ati pornit la shoping.

Horoscop 2017 VARSATOR – Se poate sa va invite cineva in strainatate, sa ajungeti pe-acolo macar vreo cateva zile, in perioada asta a sarbatorilor.
Horoscop 2017 PESTI – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care-si doreste o relatie si daca simti o compatibilitate, e de-ncercat.