Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Decembrie 2015

Horoscop zilnic 17 decembrie 2015. Astazi, Capricornii incaseaza bonusuri, iar Balantele fac un pas important in relatie
Horoscop zilnic, 17 decembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Starea de spirit buna ar putea fi cheia succesului si o sa le venim de hac si celor mai complicate probleme care ne-au urmarit – poate – pe intreg parcursul anului.

Horoscop 2015 BERBEC – Noutati in dragoste, poate aflati ce surpriza v-a pregatit fiinta iubita de Anul Nou sau apare acel cineva dupa care ati tot suspinat. E posibil sa luati bani din mai multe surse si sa va interesati de o colaborare, din ianuarie, sa faceti o selectie, s-o alegeti pe cea mai convenabila.

Horoscop 2015 TAUR – Cineva din familie s-ar putea sa aiba nevoie sa-i duceti ceva sau sa-l conduceti la doctor, la banca, la supermarket si o sa va conformati. Se poate sa primiti OK-ul pentru o munca sau o activitate deconectanta pe perioada sarbatorilor sau chiar si in cursul anului viitor.
Horoscop 2015 GEMENI – Incep sa se-adune banii in cont si cu ce ati mai strans ati putea cumpara ceva de valoare pentru casa. E posibil sa fie o atmosfera incinsa la job, dar o sa razbiti, veti lua si banii pe care-i asteptati ca sa mai luati un cadou, ceva de mancare.
Horoscop 2015 RAC – O veste imbucuratoare de la cineva care disparuse din peisaj si o sa aveti parte de o surpriza placuta din partea acelei persoane. O sansa de bani de la serviciu si poate recuperati o suma mai veche care v-acopera niste datorii si va sustine in perioada asta a sarbatorilor pana la primul salariu pe anul viitor.
Horoscop 2015 LEU – E posibil sa-si reinnoiasca un angajator oferta de a va coopta intr-un proiect, dar nu e graba, ii puteti raspunde si in ianuarie. Se pare c-o sa va implicati intr-o activitate extraprofesionala care o sa v-aduca in preajma unor oameni cu care veti lucra la un nivel – profesional – inalt.

Horoscop 2015 FECIOARA – O noua dragoste la orizont si daca n-aveti pe nimeni si va doriti un companion de viata, o sa-l luati in serios pe pretendent. O sa prelungiti o colaborare cu conditia sa fi avut parte de castiguri, altminteri nu merita osteneala, ci o sa va dedicati timpul liber familiei.
Horoscop 2015 BALANTA – Relatia voastra sentimentala capata stabilitate si poate pana anul viitor, in toamna, o sa va casatoriti. O sa fiti mai degajati, poate si pentru ca veti primi sprijin din partea unui barbat care va prelua lucrurile cu grad sporit de dificultate si-o s-aveti spatele asigurat.
Horoscop 2015 SCORPION – Va invita cineva la o cafea, sa va cunoasteti mai bine, sa vedeti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda sau trebuie sa faceti niste acordaje. Veti trece in revista niste acte inainte de a va duce cu ele la semnat, ca sa nu fiti intorsi din drum ca n-aveti tot ce va trebuie si sa pierdeti timp pretios pe drumuri.

Horoscop 2015 SAGETATOR – Veti regla situatia bancara s-aveti bani de sarbatori si sa fiti cu ratele la zi, fara amanari. O instiintare ca trebuie sa grabiti niste lucruri ca sa dati un final fericit unei situatii care trebuie incheiata pana la sfarsitul anului, daca nu cumva inainte de Craciun.
Horoscop 2015 CAPRICORN – O persoana draga vrea sa faca un gest frumos pentru voi, sa va tina companie sau sa v-ajute la treaba. E posibil sa incasati un bonus, o prima, un salariu in plus, chiar acum, de sarbatori, si sa aveti cu ce sa le luati alor vostri cadouri si sa plecati pe undeva.
Horoscop 2015 VARSATOR – O veste buna de la medic, un tratament si-a facut efectul sau analizele sunt bune si nu trebuie intervenit deloc sau nu dureros. O sa va consultati cu partenerul de cuplu in privinta programului de sarbatori si de dupa, sa-i duceti si sa-i aduceti pe copii din tabara sau de la bunici, prieteni acolo unde-si vor petrece vacanta.
Horoscop 2015 PESTI – E posibil sa apreciati eforturile partenerului de cuplu si sa preluati alte activitati in compensatie de care sa va ocupati. Poate reveniti asupra unei decizii care i-ar fi afectat pe ai vostri si o sa alegeti o destinatie de Revelion sau macar cateva zile dupa, la relaxare pe undeva.

Sursa: http://stirileprotv.ro