Horoscop Azi 17 August 2018 Aug17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 August 2018

Horoscop 17 august 2018. Zodiile care vor primi o sumă mare de bani.O să primim răspunsuri la întrebările pe care ni le-am pus mai demult, or să ni se semneze şi actele pe care le-aşteptam cine ştie de când şi oamenii de care avem nevoie vin spre noi.Vibraţia zilei este 8 şi o să ne păzim banii de noi înşine, să nu-i cheltuim fără rost.

BERBEC – Poate primiţi un discount, o gratuitate de la medic, să faceţi nişte investigaţii sau primiţi gratis, tratamentul. Se poate să vă interesaţi de un credit ca să vă luaţi casă, or fi şi nişte acte de semnat la notar şi o să faceţi monetarul să vedeţi cam ce vă permiteţi de banii ăştia.
TAUR – Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa în doi şi să vă gândiţi serios şi la căsătorie, pentru că Jupiter tot insistă să vă căsătoriţi. o confirmare că puteţi începe lucrul la ceva care vă garantează bani şi o serie de facilităţi, pe care nu le-ntâlniți la tot pasul şi e stimulativ gestul.

GEMENI – E bine să verificaţi lista cheltuielilor obligatorii şi să nu fi uitat de vreunele care înghit cam mulţi bani, să nu rămâneţi în pană. Poate va trebui să daţi un examen pentru ocuparea unui post, candidaţi la o funcţie şi e bine să vă mobilizaţi c-o să reuşiţi dacă o să vă puneţi toate speranţele în acest lucru. –
RAC – Segmentul amoros e frumos nuanţat şi apare cineva care să umple un gol afectiv care vă secătuise de o bună bucată de timp. Apar nişte fluctuaţii la contul bancar şi o să cenzuraţi un pic cheltuielile, să nu trebuiască să vă împrumutaţi, să cereţi nişte salarii în avans c-o să vă dezechilibreze financiar.

LEU – O să dedicaţi mare parte din timp treburilor gospodăreşti şi o să vă întâlniţi şi cu prietenii în oraş mai pe seară, la un suc, la film. Se poate să vă schimbaţi planurile şi să plecaţi de azi pe undeva sau să alegeţi o altă destinaţie pentru că o să ţineţi cont de ce-şi doresc şi ai voştri şi o să fie bine oricum.
FECIOARĂ – O reuniune cu rudele v-ar ajuta să organizaţi o petrecere cu mai mulţi invitaţi mâine, poimâine. O să le daţi de capăt unor chestiuni de ordin birocratic şi o să vă puteţi primi banii, sau celelalte lucruri pe care le-aţi cerut în scris şi-acum v-au fost aprobate.

BALANŢĂ – Se poate să primiţi o invitaţie la masă, la o cină romantică şi să vă reclădiţi relaţia de cuplu, să fie şi mai trainică. O să luaţi nişte bani, o sumă mai mare, probabil şi o să achitaţi un sejur într-o staţiune de agrement ca să va-ncarcati bateriile, şi să le oferiţi şi alor voştri un moment de respiro.
SCORPION – Se poate să apară acel cineva care să vă completeze şi să faceţi o casă bună împreună – pentru că e anul vostru special. Apar noutăţi de bun augur, un serviciu mai bun, nişte bani, un cadou, vine cineva de care vă era dor şi viaţa voastră poate lua o întorsătură neaşteptată.

SĂGETĂTOR – O ieşire în doi v-ar ajuta să dezamorsaţi un conflict conjugal şi să profitaţi de timpul liber comun, c-aţi fost prea ocupaţi. O să le faceţi o vizita unor prieteni, rude, cărora le-oți fi promis de la începutul anului că-i revedeţi, dar au intervenit tot felul de lucruri şi nu s-a mai putut – acum se poate.
CAPRICORN – Se poate rezolva o problemă de sănătate şi să vă refaceţi forţele să faceţi fatza provocărilor care nu vor fi deloc puţine. Vă caută din nou cineva care vrea să colaboraţi şi o să luaţi în calcul argumentele pro, să vedeţi dacă vă convin, de data asta, că prima dată nu v-aţi lasat-convinsi.

VĂRSĂTOR – Or să v-ajungă banii, se pare, să puteţi da o fugă la mare, la munte, să le faceţi pe plac copiilor. Veşti bune, întâlniri cu oameni care sunt pe lungimea voastră de undă şi o să vă duceţi pe la diverse evenimente împreună, c-aveţi preferinţe comune.
PEŞTI – Poate n-ar strica să fiţi ceva mai creativi, să scoateţi monotonia din relaţia de cuplu şi să petreceţi mai mult timp în afara casei, la plimbare. Poate vă invită nişte prieteni să vă implicaţi într-o activitate care să vă stârnească adrenalina, dar să vă pună în relaţie cu nişte oameni valoroşi, iar în final să primiţi şi bani.