Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 17 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2016. Gemenii isi clarifica situatia sentimentala, iar Fecioarele se gandesc la casatorie.O sa ne dam peste cap sa facem posibile niste intalniri, sa reparam niste greseli ale trecutului, tot suntem in postul mare si e bine sa ne eliberam de toate poverile sufletului. Vibratia zilei este 8 si poate reusim sa cheltuim, cu cap, banii.

BERBEC – O sa fiti inconjurati de persoane agreabile, sunt oameni interesati de voi si dispusi sa va ofere sprijin. Se poate sa va faca o vizita cineva care v-a promis mai demult ca o sa vina, dar abia acum o sa reuseasca.
TAUR – Un nepot, cineva mai tanar din familie poate va face o vizita sau va duceti voi daca va e mai bine asa. Pareti deschisi unei noi relatii sentimentale daca ati ramas singuri si lucrurile o sa mearga in ritmul lor, nu trebuie grabit nimic, sa nu stricati ce claditi.

GEMENI – O sa aflati cu ce sentimente vine spre voi persoana de la care aveti mari asteptari si o sa mai schimbati cate ceva pe ici pe colo. Poate plecati impreuna cu prietenii intr-o plimbare spre o zona turistica, sa luati aer, sa ziceti poate si cuiva La multi ani sau casa de piatra.
RAC – Se poate sa faceti niste achizitii pentru casa, din mers, ca n-ati fi plecat la cumparaturi. O intalnire cu rudele la voi acasa, poate e ceva anume de vorbit, de pus la punct si o sa se incheie un capitol de familie, si-or sa va priasca sarbatorile.

LEU – O veste buna de la cineva care va duce dorul si cu care va puteti vedea macar pe net, dar sanse sunt si pe viu. Ati putea ajunge acolo unde v-ati propus acum vreo doi ani, probabil – dar n-ati avut pe vremea aia bani si acum lucrurile stau altfel.
FECIOARA – Se poate sa scoateti niste bani din buzunar pentru ca va duceti la o nunta sau la un botez, dar o sa va distrati. Se poate sa apara cineva in viata voastra si sa va ganditi serios la casatorie, dar asta si pentru ca persoana respectiva are toate datele, corespunde idealului./p>

BALANTA – Intalnire de suflet si o sa va cunoasteti si mai bine, poate sunteti la inceput de drum si-o sa vreti sa-i vedeti anturajul, noului partener. Prietenii va cheama pe la ei si, in masura timpului disponibil, o sa le faceti o vizita, sa va mai faceti cate o placere, nu numai munca si iar munca.
SCORPION – Ati putea fi gazde, dar si musafiri, depinde acum de cat de dornici sunteti de iesit din casa, de o plimbare. Ati putea reveni de pe unde ati fost plecati, o sa mai uitati de lucrurile care nu va convin, sa va eliberati de stres.

SAGETATOR – O relatie sentimentala prinde contur si poate n-o sa va mai ganditi doar la cariera, ca si sufletul are nevoie de hrana. Se pare c-o sa scoateti din cont exact atat cat va trebui ca sa fie o plimbare reusita, sa nu va simtiti frustrati ca n-aveti de o cafea.
CAPRICORN – Va intoarceti buzunarele pe dos ca sa gasiti banii necesari sa-i scoateti pe ai vostri in oras la un picnic. Lume noua, cu care puteti interactiona si sa pastrati legatura, poate veti face afaceri impreuna sau o sa desfasurati activitati deconectante.

VARSATOR – E rost de o drumetie, sa luati o gura de aer si sa practicati si vreun sport de agrement, macar pentru copii. Lume noua, cu care puteti interactiona si sa pastrati legatura, poate veti face afaceri impreuna sau o sa desfasurati, activitati deconectante.
PESTI – Ati putea reveni de pe unde ati fost plecati si sa fie relaxant drumul, sa mai uitati de lucrurile care nu va convin, sa va eliberati de stres. Ati putea face un sacrificiu financiar sa-i duceti pe copii in parc, la locurile special amenajate pentru joaca sau inchiriati un teren de sport si faceti cu totii miscare.
Horoscop Azi 17 Aprilie 2016