Horoscop Azi 16 Octombrie 2017 Oct16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Octombrie 2017

Horoscop 16 octombrie 2017. Scorpionii să nu rateze o șansă care vine o dată la 12 ani.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să putem semna, în sfârşit, nişte contracte, să ne câştigăm nişte drepturi în Instanţă, să echilibrăm toate aspectele vieţii noastre.Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte, o să fim cu capul pe umeri.


BERBEC – Se-anunţa un surplus salarial, poate luaţi o primă sau vi se plăteşte o colaborare, de undeva apar nişte bani. Vă puteţi consulta cu nişte parteneri de afaceri care au pentru voi ceva interesant de lucru şi e bine să stabiliţi de la bun început condiţiile, ca să munciţi cu tragere de inimă.
TAUR – O să realizaţi c-a venit momentul să legalizaţi relaţia de suflet, pentru că nu mai doriţi pe nimeni altcineva în viaţa voastră. O să vă treziţi mai des decât de obicei cu oferte de muncă şi o să alegeţi vreuna dintre variante dacă vă saturaţi de condiţiile de la actualul loc de muncă.


GEMENI – Poate scoateţi din fondul de rezervă să plătiţi nişte ore de antrenament la o sală de sport, sau să vă delectaţi cu hobby-ul preferat, că poate aveţi mai multe. O să deveniţi mai comunicativi şi cu chef de muncă şi chiar o să fie volum mai mare de lucru la serviciu, timp de un an şi ceva de zile.
RAC – Vă puteţi schimba maşina, să-i faceţi rodajul, să vă duceţi după ea în cine ştie ce oraş, sau în altă ţară! Se-ntâmplă ceva frumos în sfera afectivă, o să cunoaşteţi pe cineva care va fi trup şi suflet alături de voi şi o să apară şi copiii în viaţa voastră, chiar dacă mai aveţi un copil, doi.


LEU – Banii pe care-i aşteptaţi or să sosească şi se poate să-i primiţi chiar pe toţi, nu numai o parte, şi-o să vă descurcaţi fără probleme. O să vă fie mai uşor să semnaţi actele, să definitivaţi o situaţie, ca să deveniţi proprietari, sau ca să puteţi studia ceva care vă interesează şi să vi se permită accesul în diverse încânte.
FECIOARĂ – O vizită-surpriză, e cineva căruia îi e dor de voi şi-şi face timp să petreceţi o zi, două împreună. Se observă o reuşită, oricât de mică, vi se-mplinesc nişte dorinţe de viaţă personală şi o să fiţi mulţumiţi sufleteşte că aşteptările voastre n-au fost în zadar.


BALANȚĂ – Prezenţa cuiva s-ar putea să vă facă un declic sufletesc şi să vi se schimbe toată viaţa în bine, să simţiţi, în sfârşit, că trăiţi cu-adevărat. O să le daţi de capăt unor chestiuni mai vechi şi o să primiţi un alt statut, poate veţi câştiga mai mulţi bani – dacă o să fie vorba despre o funcţie.
SCORPION – Sunt câteva aspecte legate de sănătate care se cer rezolvate şi ar fi timpul să va-ngrijiti mai mult să fiţi în formă de competiţie. Lucrurile bune vin spre voi, fiţi pe recepţie, să nu rataţi o şansă care vine, aşa, de proporţia asta doar o dată la 12 ani – poate vă găsiţi serviciul ideal, sau omul vieţii voastre.


SĂGETĂTOR – Or să vă caute nişte coechipieri de afaceri să-ncepeti lucrul la ceva care v-ar propulsa în cariera şi v-ar aduce stabilitate financiară. Poate o să primiți banii pe care vi i-a promis mai demult angajatorul, sau cel pentru care lucraţi şi o să aveţi cu ce să vă plătiţi dările, să nu trebuiască să va-mprumutati la nimeni.
CAPRICORN – Aţi putea încerca un proiect pe cont propriu şi să vă orientaţi că lumea spre oameni din puncte cheie care vă pot susţine acolo unde-aveti nevoie. Vi se găseşte un proiect care o să vă repună pe tapet, să lucraţi cu oameni de înalt profesionalism şi să aveţi o mai mare deschidere spre alte sfere sociale.


VĂRSĂTOR – Se poate să vă treziţi c-o invitaţie în străinătate pentru week-end şi să mai prelungiţi eventual cu o zi, două dacă o să vă simţiţi foarte bine pe acolo. E posibil să luaţi nişte bani cu care să mai acoperiţi nişte goluri, să mai respiraţi un pic şi să vă mai gândiţi la un job suplimentar ca să v-ajungeţi cu banii.
PEŞTI – Se poate să daţi ochii cu cineva care vrea demult să vă ceară nişte explicaţii referitoare la relaţia voastră şi o să fie cât se poate de nimerită discuţia. Întâlnire cu emoţii, poate răspunsul pe care-l veţi primi o să vă pună pe gânduri şi va trebui să luaţi o decizie radicală, să regândiţi tot ce se-ntâmplă în viaţa de cuplu.