Horoscop Azi 16 Noiembrie 2018 Nov16

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Noiembrie 2018

Horoscop 15 noiembrie 2018. Peștii au succes la serviciu.O zi a provocărilor. E bine să ne dozăm eforturile ca să facem față situaţiilor neprevăzute care pot apărea pe tot parcursul zilei. Succesul e pe urmele noastre şi nu trebuie să fugim de el.Vibraţia zilei este 6 şi o să facem cumva să-i menajăm pe ai noştri de situaţiile neplăcute.


BERBEC – Vă daţi întâlnire în week-end cu prietenii în altă localitate, unde să vă duceţi la relaş, c-aveţi nevoie să vă limpeziţi şi mintea şi sufletul. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi e bine să spuneţi clar ce vă doriţi ca să nu acceptaţi condiţiile lor c-aveţi un preţ al vostru.
TAUR – O să tot scoateţi nişte bani din buzunar şi o să le veniţi în ajutor alor voştri care au nevoie de tot felul de lucruri în perioada asta. Se poate s-ajungeţi la tribunal ca să vi se facă dreptate, să vă luaţi înapoi banii, proprietăţile, să vi se ridice restricţiile, să vă bucuraţi de nişte libertăţi.


GEMENI – Poate vă faceţi un abonament la o sală de sport sau o trebui să vă duceţi la fizioterapie să vă recuperaţi sănătatea. Poate va scoate la o masă cineva care vrea să vorbiţi despre viitorul vostru împreună şi poate reuşiţi să daţi dovadă de sinceritate, să spuneţi exact ce simţiţi.
RAC – Relaţia de cuplu poate deveni şi mai armonioasă, şi să vă faceţi planuri de căsătorie, să aduceţi pe lume un copilaş. O să scoateţi din banii strânşi ca să cumpăraţi ceva pentru casa, şi să reamenajaţi, pe cât posibil interiorul, să vă pregătiţi de un eveniment, o sărbătoare în familie.


LEU – E o perioadă de mare agitaţie la şcoală, sau poate la serviciu aveţi de dat o probă, nişte competente, o fi un concurs care să vă poată aduce o funcţie. Poate vă ocupaţi şi de maşină în perioada asta, să vedeţi dacă se mai poate repara, sau faceţi un efort financiar să vă luaţi alta, să nu lăsaţi toţi banii în service.
FECIOARĂ – O să duceţi muncă de lămurire cu nişte angajatori ca să vă acorde anumite privilegii pe care consideraţi că le meritaţi, din plin. Or să vă ia prin surprindere nişte plăti obligatorii şi o să vă chivernisiţi în aşa fel încât să nu faceţi goluri mari în buget, să vă descurcaţi cu cheltuielile lunare.


BALANŢA – O să cumpăraţi ceva util pentru casă, şi-or să v-ajute şi cei din jur cu montarea sau cu altceva care o să vă scutească de un efort. Un program încărcat şi o să vă ţină în priză alergătura după semnături, achiziţii şi poate daţi şi pe la doctor şi o să vă descurcaţi cât se poate de bine.
SCORPION – Urmează o perioadă mai bună, din punct de vedere sentimental şi o să apară cineva compatibil şi pentru cei singuri. Puteţi începe proiecte noi care să vă reprezinte, să vă dea prestanță şi o să primti şi răsplata financiară, potrivită, după o lungă perioadă de invizibilitate.


SĂGETĂTOR – Se poate rezolva o problemă cu bancă şi să regândiţi strategia monetară a familiei, să vă cumpăraţi ce-aveţi nevoie. O reuşită, vi s-au aprobat nişte cereri, s-o fi definitivat o situaţie şi poate vă mutaţi în altă casă, ori la alt serviciu, dacă vă doriţi mai mulţi bani şi alte avantaje.
CAPRICORN – Întâlnire cu fiinţa iubită şi poate avea loc o discuţie decisivă legată de viitorul relaţiei voastre şi de copii. Pot apărea situaţii neprevăzute la serviciu şi să vă adaptaţi şi voi din mers, ca să nu pierdeţi poziţia pe care-aţi câştigat-o, c-aţi muncit prea mult.


VĂRSĂTOR – Poate va trebui să plecaţi într-o deplasare c-a intervenit ceva care nu se poate rezolva decât acolo, la fața locului. O confirmare, că v-au fost aprobate nişte cereri, că vă puteţi atinge un obiectiv care să vă propulseze în carieră şi să vă asiguraţi câştiguri consistente.
PEŞTI – Şefii încep să aibă ochi şi pentru voi, şi o să vă mai suplimenteze, un pic, veniturile, poate vă şi lauda într-o şedinţă. Vi se propune să plecaţi în străinătate ca să munciţi, ori să studiaţi şi o să aveţi acel spirit de aventură care să vă poarte prin locuri îndepărtate, ca să căpătaţi experienţă.