Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 16 Martie 2016

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Pestii primesc vesti bune de la persoana iubita, iar Gemenii incaseaza o suma de bani. O zi destinsa. O sa descoperim lucruri noi despre ce suntem in stare sa facem, sa simtim, sa ne alegem un obiectiv cu bataie lunga şi sa lucram fir cu fir la el sa se-mplineasca.Vibratia zilei este 7 şi experientele prin care au trecut or sa ne modeleze frumos spiritual, intr-o astfel de zi.

Horoscop 2016 BERBEC – O reusita la serviciu, luati bani si va puteti cumpara diverse pentru casa si ai vostri, sa fie toata lumea fericita. Se iveste ocazia sa plecati la drum, sa rezolvati probleme de serviciu sau sa va-ntalniti cu cineva apropiat, poate e partenerul de cuplu care se afla de o vreme departe.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa iesiti mai des pe la evenimentele din oras, c-aveti nevoie de prieteni cu care sa va vedeti in timpul liber. Prietenii au ganduri serioase cu voi si o sa petreceti un timp impreuna sa practicati un sport, sa aveti vreo activitate care sa v-aduca si voua beneficii, si altora.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa v-alegeti cu bani de pe urma unor activitati extraprofesionale si o sa va puteti misca, sa faceti si ce va place, nu numai ce trebuie. E nevoie de voi pe undeva, la organizarea unui eveniment, puneti la bataie toata priceperea si o sa capatati contracte, va asigurati un venit frumusel.
Horoscop 2016 RAC – Poate faceti o rezervare la tren, avion, la cazare, pentru weekend sau sa plecati de sarbatori, cu familia pe undeva. Vi se va parafa o situatie, castigati un proces, un concurs, vi se acorda un titlu, e ceva care o sa va recompenseze un efort de durata.

Horoscop 2016 LEU – Sanatatea nu trebuie lasata cu niciun chip pe planul doi, sa nu ramaneti fara energie cand o sa va fie lumea mai draga. Se poate sa primiti niste bani si contul o sa se tot umple, in perioada asta c-asa e cerul, generos cu voi si o sa faceti un cheag, un depozit bancar.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa angajati o firma care sa va lucreze acasa, poate zugraviti, redecorati apartamentul sau gradina. O sa va dati intalnire cu niste oameni de afaceri ca sa vedeti daca puteti lucra impreuna sau alegeti alta varianta, mai avantajoasa.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate vin niste rude sau prieteni de prin tara si or sa ramana la voi cateva zile si va reorganizati acasa. Se reuneste familia ca sa stabiliti ce are de facut fiecare, sa ridicati o casa, ori sa pregatiti o nunta, un botez, ori altceva la care sa participe toti ai vostri.
Horoscop 2016 SCORPION – Se observa o stare de bine in relatia de cuplu, poate va aflati la inceput de drum si totul promite sa fie numai lapte si miere. Vi se poate semna o cerere de transfer dintr-un departament in altul, sa luati si niste bani in avans, sa rezolvati niste probleme de familie.

Horoscop 2016 SAGETATOR – E posibil sa incasati bani de la serviciu, dar si dintr-o sursa colaterala si-o s-aveti de cheltuiala. intrevedere in scop de afaceri si o sa negociati inainte de a bate palma pentru un nou contract ca sa fiti de acord cu conditiile, sa fie convenabil.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa faceti o rezervare, sa plecati pe undeva de sarbatori sau poate va invita niste prieteni in alta tara si va costa doar drumul. Se poate sa va ia prin surprindere decizia unor sefi, dar aveti resurse interioare sa faceti fata oricaror provocari, sa ajungeti si in varful ierarhiei de la slujba..

Horoscop 2016 VARSATOR – Un castig financiar, se-ncheie un proiect si va apucati de altul, pare sa fie ceva care sa va rotunjeasca veniturile. Ati putea castiga mai multi bani, nu numai de la serviciu, ci si dintr-un extrajob, daca o sa fie de acord si familia, sa lipsiti o ora, doua, din timpul liber.
Horoscop 2016 PESTI – O veste buna de la cineva care vrea sa fiti impreuna, poate are loc o cerere in casatorie si va fi un verdict pozitiv. Pare sa fie o zi incarcata, o s-aveti de lucru, la serviciu, la scoala si acasa unde or sa va ia de odihniti, dar o sa va descurcati frumos cu toate obligatiile.


Horoscop Azi 16 Martie 2016